Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Redmi Pad SE 8.7: Μικρό, οικονομικό και πρακτικό tablet

Redmi Pad SE 8.7: Μικρό, οικονομικό και πρακτικό tablet

απο Kostas Gliatiotis

To redmi Pad SE 8.7 είναι ένα μικρό σε μέγεθος, οικονομικό και πρακτικό tablet σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση. Έρχεται παρόλα αυτά με ικανοποιητικά τεχνικά χαρακτηριστικά για τα χρήματα που κοστίζει.

Η οθόνη στις 8.7 ίντσες, όπως δηλώνει και η ονομασία του, είναι ένα LCD Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και ανάλυση 1340×800 Pixels αλλά και σχετικά καλά επίπεδα φωτισμού για μια οθόνη αυτού του είδους στα 600nits. Συνδυάζεται εδώ με δύο δυνατά σε ένταση και καλή ποιότητα ήχου, ηχεία για προβολή βίντεο και ταινιών.

Έχει στο εσωτερικό του τον Helio G85 επεξεργαστή της Mediatek, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με 128 και 256GB διαθέσιμου χώρου και 4 και 6GB RAM αντίστοιχα. Τρέχει όμως το HyperOS γραφικό περιβάλλον της xiaomi, και κάτω από αυτό το Android 14 σε μια κατηγορία τιμής που αυτό δεν θεωρειται δεδομένο για ένα Tablet.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 6.550mAh που είναι λογική για αυτό το μέγεθος, και με απόδοση που καλύπτει τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από ένα tablet αυτής της κατηγορίας, ενώ φορτίζει με 18W. O φορτιστής δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται πλέον στη συσκευασία του Redmi Pad SE 8.7

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights