Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Google Pixel 9 Pro Hands on video

Google Pixel 9 Pro Hands on video

απο Kostas Gliatiotis

DISCAIMER : Το Brandphones.gr μου έστειλε το Google Pixel 9 Pro για την δοκιμή του, και φυσικά όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει, μπορεί να το βρει διαθέσιμο στη σελίδα του !

To Pixel 9 Pro είναι το μικρότερο σε μέγεθος, αλλά με τις ίδιες δυνατότητες και χαρακτηριστικά κορυφαίο μοντέλο της νέας σειράς από την Google. Για μια ακόμα χρονιά, η εταιρεία προσπαθεί να “πετύχει” σε μια δύσκολη αγορά, με τον δικό της διαφορετικό τρόπο που μέχρι και σήμερα δεν έχει φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Για την σειρά των Pixel 9, η εταιρεία δίνει ακόμα μια φορά έμφαση στην “τεχνητή νοημοσύνη” με ένα σύνολο υπηρεσιών που τελικά και πάλι δεν λειτουργούν τοπικά στη συσκευή, τουλάχιστον όχι όπως περιγράφει η Google, κάποιες από αυτές είναι διαθέσιμες σε συγκεκριμένες χώρες και φυσικά δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

Το Pixel 9 Pro είναι για μια ακόμα χρονιά, εντυπωσιακά λιγότερο ισχυρό από τον ανταγωνισμό του, και πλέον με μια τιμή πώλησης που πλησιάζει αυτή σημαντικά ισχυρότερων και πιο ολοκληρωμένων προτάσεων από εταιρείες όπως η Samsung και πόσο μάλλον η Apple.

Ο Tensor G4 επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι απογοητευτικά αργός, προβληματικός στην παραγωγή θερμότητας, και με απόδοση που ταιριάζει σε smartphone στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας. Αν όλα αυτά δεν αρκούν, η βασική και αδικαιολόγητα ακριβή έκδοση του Pixel 9 Pro έρχεται με 128GΒ αποθηκευτικού χώρου, που μάλιστα χρησιμοποιεί και το παλαιότερο και πιο αργό UFS 3.1 πρότυπο.

Ακόμα και οι κάμερες του Pixel 9 Pro, τεχνικά σαν hardware έχουν έρθει ακριβώς οι ίδιες από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο. Φυσικά η Google για ακόμα μια φορά δηλώνει ότι η “τεχνητή νοημοσύνη” αναλαμβάνει να βγάλει τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες, σε μια εποχή που σχεδόν κάθε σοβαρή εταιρεία μπορεί να πετύχει το ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα και με συνολικά καλύτερες κάμερες τεχνικά.

Η οθόνη του Pixel 9 Pro είναι ίσως ένα από τα λίγα πλεονεκτήματα του, αφού στις 6.3 ίντσες έχει υψηλότερη ανάλυση στα 2860×1220 Pixels και πολύ καλή λεπτομέρεια, είναι ένα LTPO AMOLED Panel που αλλάζει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz και έχει θεωρητικά τουλάχιστον επίπεδα φωτισμού έως 3.000nits.

Πλέον και επιτέλους, είναι ενσωματωμένος σε αυτή ένας ultrasonic αισθητήρας αποτυπωμάτων, που είναι και πιο γρήγορος και πιο αξιόπιστος στο ξεκλείδωμα του Pixel 9 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights