Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Oneplus Nord 4 Video review: Το ισχυρότερο mid range

Oneplus Nord 4 Video review: Το ισχυρότερο mid range

απο Kostas Gliatiotis

To oneplus Nord 4 είναι το νεότερο και ισχυρότερο smartphone της εταιρείας στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορία τιμής, και πλέον το αναλυτικό του review είναι έτοιμο σε βίντεο. Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία δίνει σωστά έμφαση στις επιδόσεις που προσφέρει το Oneplus Nord 4, με τον εντυπωσιακό σε συνολική απόδοση, Snapdragon 7+ Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του. Μάλιστα, έρχεται στη χώρα μας επίσημα σε μια έκδοση με 512GB διαθέσιμου χώρου και 16GB RAM, που είναι σίγουρα περισσότερο από το συνηθισμένο ακόμα και σε αυτό το άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής.

Η οθόνη του Oneplus Nord 4 είναι ένα AMOLED Panel με διαγώνιο 6.73 ίντσες, ένα μικρό πλαίσιο γύρω της που διατηρεί και τις συνολικές του διαστάσεις σε λογικά επίπεδα, και είναι τεχνικά και πάλι ακριβώς αυτό που πρέπει και περιμένει κανείς. Ο φωτισμός φτάνει σε πραγματικά νούμερα και σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης αυτής στα 1.100nits, είναι χρωματικά εντυπωσιακή όταν πρέπει και ρεαλιστική όταν χρειάζεται, και υποστηρίζει σωστα την προβολή HDR βίντεο με το Dolby Vision και το HD10+ πρότυπο.

Οι κάμερες του Oneplus Nord 4, χωρίς να είναι σε καμία περίπτωση “κακές” σε απόδοση, είναι το μοναδικό σημείο που απλά δεν ξεχωρίζει. Η βασική από αυτές χρησιμοποιεί έναν νέο αισθητήρα της Sony με καλύτερη απόδοση σε χαμηλότερο φωτισμό, και συγκεκριμένα τον LYT-600, με φυσικό μέγεθος στο 1/1.95″ και ανάλυση 50mp. Ο φακός έχει μηχανική σταθεροποίηση, και οι φωτογραφίες είναι απόλυτα ικανοποιητικές σε όλες τις συνθήκες. Η Oneplus έχει σωστά επιλέξει το Nord 4 να έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, και όχι απλά μια επιπλέον για εντυπωσιασμό. Η δεύτερη κάμερα έχει έναν ultrawide φακό για μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία, και η ανάλυση της στα 8mp απλά δεν ξεπερνά αυτό που δυστυχώς είναι συνηθισμένο μέχρι και σήμερα.

Η μπαταρία του Oneplus Nord 4 έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από το συνηθισμένο, και συγκεκριμένα 5.500mAh και η απόδοση της είναι αναμενόμενα ιδιαίτερα καλή. Το Smartphone μπορεί εύκολα να βγάλει δύο ημέρες απαιτητικής χρήσης,κάτι που ακόμα και σε αυτή την κατηγορία δεν θεωρείται δεδομένο, και πόσο μάλλον σε συνδυασμό με αυτές τις επιδόσεις και μια τόσο φωτεινή οθόνη. Δυστυχώς πλέον ο φορτιστής δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του, παρόλα αυτά, το Nord 4 φορτίζει όσο γρήγορα πρέπει με 100W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights