Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ One Plus 5 : Αλλοιώνει τα αποτελέσματα σε Benchmarks

One Plus 5 : Αλλοιώνει τα αποτελέσματα σε Benchmarks

απο Kostas Gliatiotis

Μια μόλις ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του, το One Plus 5 αποκαλείπτεται ότι δεν αποτελεί τόσο “ξεχωριστή” συσκευή, τουλάχιστον όχι σε ότι αφορά τον τρόπο που εκτελεί συγκεκριμένα Benchmarks.

Όπως ανακάλυψαν μέλη του XDA Developers, η συσκευή ανιχνεύει κάποια από τα πιο γνωστά Benchmarks και στην συνέχεια φροντίζει ώστε να “κλειδώνει” τους 4 μικρούς πυρήνες επεξεργασίας του Snapdragon 835 στην μέγιστη συχνότητα τους, στο 1,9 GHz. Ακόμα και αν αυξηθεί η θερμοκρασία λειτουργίας του One Plus 5, η συχνότητα λειτουργίας δεν μειώνεται, με το… κόλπο αυτό να έχει έστω και μικρή επίπτωση στα αποτελέσματα που πετυχαίνει η συσκευή σε Benchmarks που δοκιμάζουν την συνολική απόδοση του επεξεργαστή του.

Σε Benchmarks που δοκιμάζουν την απόδοση της κάρτας γραφικών, παρότι η δική της λειτουργία δεν “αλλοιώνεται”, η ταυτόχρονη λειτουργία των 4 από τους 8 πυρήνες στο μέγιστο αυτό 1.9 GHz αυξάνει σημαντικά την θερμοκρασία της συσκευής.

Τα Benchmarks που αναγνωρίζονται από το One Plus 5 είναι πιο αναλυτικά τα εξής

AnTuTu

Androbench

Geekbench 4

GFXBench

Quadrant

Nenamark 2

Vellamo

Κάποια από αυτά, όπως το GFXBench και το Androbench δεν ασχολούνται συγκεκριμένα με την απόδοση των 8 Kryo 280 και είναι απορίας άξιο το γιατί το One Plus 5 “κλειδώνει” τη συχνότητα λειτουργίας των μισών από αυτούς.

Αντίστοιχα, η εταιρεία φαίνεται ότι έχει συμπεριλάβει και λιγότερο “δημοφιλή” και παλαιότερα Benchmarks όπως το Quadrant και το Nenamark 2, στα οποία έτσι και αλλιώς τα αποτελέσματα συσκευών με τον Snapdragon 835 είναι εντυπωσιακά, αφού είχαν σχεδιαστεί να δοκιμάζουν τις επιδόσεις πολύ παλαιότερων συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights