Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor V30-series: Την επόμενη εβδομάδα στην Ευρώπη με HMS
Honor V30-series

Honor V30-series: Την επόμενη εβδομάδα στην Ευρώπη με HMS

απο John Leondaris

Το Honor V30 Pro είναι ένα από τα καλύτερα smartphones που διατίθενται εντός της Κίνας. Όμως, σύμφωνα με το MySmartPrice, αυτό ενδέχεται να αλλάξει.

Η απουσία Google services είναι ο κύριος λόγος, αν και η Huawei δηλώνει ότι είναι έτοιμη να φέρει την δική της εναλλακτική, HMS (Huawei Mobile Services). Οι υπηρεσίες θα είναι έτοιμες να διατεθούν την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, τα πρώτα τηλέφωνα που θα τις αποκτήσουν είναι τα Honor V30 και V30 Pro. Αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη, με υπηρεσίες όπως Huawei ID, Huawei Mobile Cloud, Huawei AppGallery, Huawei Video, Huawei Themes, Huawei ScreenMagazine και Huawei Browser.

Θα πρέπει να περιμένουμε τα HMS να έρχονται και σε άλλα Huawei και Honor τηλέφωνα. Ίσως, το Mate 30 Pro να είναι ένας από αυτά. Σίγουρα πάντως, η αντικατάσταση των GMS, αποτελεί μια πρόκληση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights