Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia 2.2: Με Android 10 και προνομιακή τιμή

Nokia 2.2: Με Android 10 και προνομιακή τιμή

απο John Leondaris

Την έκδοση 10 του Android πήρε το Nokia 2.2, όπως ανακοίνωσε η HMD Global, ενώ μέχρι και τις 29/3 θα προσφέρεται στην ειδική τιμή των 119 ευρώ.

Πρόκειται για το έβδομο smartphone της εταιρείας που έλαβε την τελευταία έκδοση του Android. Έτσι, από σήμερα, τα Nokia 2.2, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView και Nokia 8.1 έχουν αναβαθμιστεί με το Android 10.

Σημειώνεται ότι το Nokia 2.2 λανσαρίστηκε με την υπόσχεση εγγυημένων ενημερώσεων ασφαλείας για 3 έτη και αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος για 2 έτη, ενώ το Android 10 αποτελεί τη δεύτερη ενημέρωση λειτουργικού συστήματος αυτής της συσκευής.

Σύμφωνα με έρευνα της Counterpoint, τα τηλέφωνα της Nokia ήταν τα προϊόντα στην ταχύτερη εφαρμογή των τελευταίων ενημερώσεων λογισμικού, καλύπτοντας το 94% του χαρτοφυλακίου της, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της για συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των entry-level συσκευών.

Η νέα έκδοση του Android διαθέτει μία σειρά από νέες λειτουργίες που αξιοποιούν οι συσκευές Nokia, όπως:

– Πλοήγηση με κίνηση (Gesture Navigation): ο έλεγχος του Nokia smartphone γίνεται έτσι πιο εύκολος, με ταχύτερους και πιο διαισθητικούς ελέγχους στην άκρη των δακτύλων του χρήστη.

– Έξυπνη απάντηση (Smart Reply): ο χρήστης μπορεί να λάβει ακόμα πιο έξυπνες απαντήσεις σε μηνύματα, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με ενέργειες που μπορεί να κάνει.

– Έλεγχοι απορρήτου (Privacy Controls): Ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερο έλεγχο των προσωπικών του δεδομένων, όλα σε ένα σημείο, και να ελέγξει πότε η τοποθεσία του θα γνωστοποιείται με τις εφαρμογές του – πάντα, κατά τη χρήση μόνο, ή ποτέ.

– Λειτουργία εστίασης (Focus mode): ο χρήστης μπορεί να αποκλείσει τις εφαρμογές που αποσπούν την προσοχή όταν χρειάζεται να επικεντρωθεί σε κάτι σημαντικό.

– Οικογενειακός Σύνδεσμος (Family Link): τώρα ως μέρος των ρυθμίσεων του Digital Wellbeing, Οι γονείς μπορούν να καθορίσουν ψηφιακούς κανόνες για όλη την οικογένεια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights