Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Omnitech: Η Σωστή επιλογή στο εξουσιοδοτημένο Service

Omnitech: Η Σωστή επιλογή στο εξουσιοδοτημένο Service

απο Kostas Gliatiotis

Για τους περισσότερους από εμάς, τα κριτήρια για την αγορά μιας συσκευής Smartphone περιορίζονται στην τιμή και τα χαρακτηριστικά που μας προσφέρουν. Το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού δεν λαμβάνει υπόψη του το after sales support της αντίστοιχής εταιρείας που επιλέγει ή του «υποδεικνύουν».

Σε μια εποχή που το Smartphone είναι απαραίτητο όσο και τα κλειδιά μας, η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του είναι μη διαπραγματεύσιμη. Για να φροντίσουμε για την ομαλή λειτουργία της συσκευής μας, συνήθως θα επισκεφθούμε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας κοντινό στο τόπο εργασίας ή κατοικίας μας, είναι όμως αυτή η σωστή λύση;

Γνωρίζουμε αν το σημείο στο οποίο εμπιστευόμαστε το πιο πολύτιμο «εργαλείο» της καθημερινότητας μας είναι εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της εταιρείας ; Έχουμε έγκυρη εικόνα αν το σημείο στο οποίο απευθυνθήκαμε έχει τεχνική επάρκεια προσωπικού και καταλληλόλητα του αντίστοιχου εξοπλισμού;

Θα συνεχίσει η εγγύηση να ισχύει ακόμα και μετά την αλλαγή μιας  σπασμένης οθόνης που η υπαιτιότητα είναι δική μας ? Όχι μόνο σε αυτό που επισκευάστηκε αλλά στο σύνολο της? Κάτι άλλο που αγνοούμε είναι ότι τα εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα έχουν πιο ανταγωνιστικές τιμές από την ελεύθερή αγορά και προσφέρουν και επιπλέον υπηρεσίες χωρίς κόστος, π.χ δωρεάν αλλαγή μπαταρίας με κάθε επισκευή, δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος και αρκετές άλλες.

Η Omnitech παραμένει σταθερά εδώ και 22 χρόνια το εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων. Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, αναλυτικά έχουν εμπιστευθεί την Omnitech οι εξής εταιρείες: Motorola, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG Συνεργάζεται όμως και με τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών συσκευών. Public, Mediamarkt, Info-Quest, Κωτσόβολος αλλά και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα η Wind και η Vodafone.

Η Omnitech διαθέτει ένα πολύ φιλόξενο και ασφαλή χώρο για τους πελάτες της τηρώντας πλήρως όλες τα υγειονομικά  πρωτόκολλα. Καλώντας την Omnitech στο 2106619010 θα αναλάβει με δικά της έξοδα να σας στείλει courier στο χώρο σας για να παραλάβει την συσκευή σας και εσείς μπορείτε να παρακολουθείτε On line τα στάδια της επισκευής της.

Εσείς λοιπόν ποια εταιρεία θα εμπιστευτείτε για την επισκευή ή και τον δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο της συσκευή σας ?

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights