Το RAZR 50 Ultra είναι το νεότερο και καλύτερο foldable της Motorola και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του review. Έρχεται με ακριβώς τις βελτιώσεις και αλλαγές που το κάνουν ακόμα καλύτερο τεχνικά, αλλά και με διαφορά το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό foldable αυτού του είδους.
Η εξωτερική οθόνη του RAZR 50 Ultra έχει διαγώνιο 4 ίντσες, καλύπτει ολόκληρη την μπροστινή του επιφάνεια, έχει αναλυση 1272×1080 pixels και 165Hz ρυθμό ανανέωσης. Είναι όμως και πρακτικά χρήσιμη, αφού μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει σε αυτή όλες τις εφαρμογές που έχει εγκατεστημένες στη συσκευή του, με πολλές επιλογές για να την εκμεταλλευτεί με έξυπνους τρόπους.
Στο εσωτερικό του, το RAZR 50 Ultra έχει μια αναδιπλούμενη οθόνη 6.9 ιντσών με ανάλυση 2640×1080 Pixels, που είναι ένα εντυπωσιακό τεχνικά LTPO AMOLED Panel. Ο ρυθμός ανανέωσης αλλάζει και εδώ ανάμεσα σε 1 και 120Hz, έχει φωτισμό που μπορεί να φτάσει τα 1.200nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της, υποστηρίζει σωστά την αναπαραγωγή HDR περιεχομένου, και το σημείο που λυγίζει εκτός του ότι φαίνεται λιγότερο, δεν είναι και αισθητό με την αφή.
Οι δύο κάμερες του Razr 50 Ultra είναι καλύτερες αλλά και διαφορετικές από το προηγούμενο μοντέλο και πάλι. Η βασική έχει ανάλυση 50mp και χρησιμοποιεί έναν νέο τεχνικά αισθητήρα της Sony, πάντα με μηχανική σταθεροποίηση (OIS) στον φακό της. Η δεύτερη κάμερα τώρα, είναι διαφορετική και έχει ένα 2Χ οπτικό zoom. Σύμφωνα με την Motorola, είναι περισσότεροι αυτοί που ενδιαφέρονται να βγάλουν μια φωτογραφία πορτραίτου παρά όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια ultrawide κάμερα.
Το RAZR 50 Ultra έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 8s Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm, σε συνδυασμό με 512GB διαθέσιμου χώρου και 12GB RAM. Έχει ακριβώς τις επιδόσεις που πρέπει, και τις συνδυάζει με πολύ καλή κατανάλωση ενέργειας χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα με την παραγωγή θερμότητας ακόμα και σε πιο έντονη χρήση.
Τέλος, η μπαταρία έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα πλέον στις 4.000mAh, ενώ το Motorola Razr 40 Ultra φορτίζει και όσο γρήγορα πρέπει με 45W υποστηρίζοντας το USB power Delivery πρότυπο και με τον φορτιστή να περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.
Λίγο περισσότερο από μια 10ετία σε επίσημα service, έχοντας επισκευάσει μερικές… χιλιάδες τηλέφωνα, από την εποχή που δεν ήταν ακόμα “smartphones”. Βρήκα περισσότερο ενδιαφέρον στη δοκιμή τους, την δημιουργία αναλυτικών reviews και video για κάθε ένα από αυτά! Gaming και οδήγηση οι αγάπες μου εκτός του χώρου της τεχνολογίας