Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ HUAWEI Watch GT 5 Unboxing video

HUAWEI Watch GT 5 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

To Watch GT 5 είναι το θεωρητικά “απλό” μοντέλο της νέας σειράς από Smartwatch της HUAWEI. Έχει όμως και αυτό με τη σειρά του ουσιαστικές βελτιώσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο HUAWEI Watch GT 4 σε δυνατότητες αλλά και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αρχικά, το Watch GT 5 “τρέχει” και αυτό το νεότερο Harmony OS 5 λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, με τις αλλαγές που αυτό έχει στην εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος και όχι μόνο. Σε σύγκριση με το Watch GT 5 pro, η ουσιαστική διαφορά είναι η απουσία του καρδιογραφήματος και της μέτρησης αρτηριακής σκλήρυνσης, ενώ όλες οι υπόλοιπες δυνατότητες καταγραφής της υγείας και της άσκησης μας υπάρχουν κανονικά. Αυτό περιλαμβάνει και τους νέους αισθητήρες για τις μετρήσεις αυτές που έχουν όλα τα μοντέλα της σειράς GT 5 και η ακρίβεια που προσφέρει είναι ακριβώς η ίδια με τα ακριβότερα μοντέλα της σειράς.

Το HUAWEI Watch GT 5 είναι και αυτό με τη σειρά του κατασκευασμένο από τα υλικά που πρέπει, όπως και όλα τα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας, το καθένα για την κατηγορία τιμής που ανήκει. Η κάσα του είναι κατασκευασμένη από ατσάλι, και μάλιστα υποστηρίζει και την τεχνολογία “sunflower” της εταιρείας, για να την χρησιμοποιεί σαν κεραία για το dual band GPS, ενώ η οθόνη του προστατεύεται με ανθεκτικό γυαλί. Η πίσω πλευρά του είναι και εδώ κατασκευασμένη από κεραμικό υλικό προκειμένου εκτός των άλλων να επιτρέπει και την ασύρματη φόρτιση σε οποιονδήποτε φορτιστή εμείς θέλουμε.

Φυσικά όπως και κάθε smartwatch της HUAWEI, έτσι και το Watch GT 5 μπορεί να συνδεθεί κανονικά και χωρίς κανένα περιορισμό στις δυνατότητες του σε οποιοδήποτε Android smartphone ανεξαρτήτως εταιρείας με την εφαρμογή HUAWEI Health όπως φυσικά και σε iPhone της Apple.

Τέλος, η μπαταρία και εδώ έχει την διάρκεια που θεωρείται πλέον δεδομένη σε έξυπνο ρολόι της εταιρείας, και μπορεί να το κρατήσει ενεργό για περισσότερο από 10 ημέρες κανονικής χρήσης όλων των δυνατοτήτων του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights