Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Αυτό είναι το Apple iPhone 16 Plus (video)

Αυτό είναι το Apple iPhone 16 Plus (video)

απο Kostas Gliatiotis

To iPhone 16 Plus είναι για μια ακόμα φορά, το μεγαλύτερο σε μέγεθος οθόνης και μπαταρίας απλό μοντέλο της σειράς από την Apple. Με εξαίρεση το camera control και προφανώς τον Α18 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, έχει περιορισμένες και σίγουρα λιγότερες από ότι θα έπρεπε αλλαγές σε σύγκριση με το προηγούμενο iPhone 15 Plus.

Το Camera control, όσο και αν η Apple το αρνείται, είναι ένα πλήκτρο για την κάμερα προς το παρόν που θεωρητικά και μελλοντικά θα αποκτήσει νέες δυνατότητες. Η βασική κάμερα του iPhone 16 Plus διατηρεί και εδώ ακριβώς τον ίδιο μικρό σε μέγεθος για αυτή την κατηγορία τιμής, αισθητήρα των 48mp που παρόλα αυτά συνεχίζει να έχει κανονικά OIS στον φακό του και απόδοση που είναι αυτό που “περιμένει” κανείς από την Apple.

Η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό είναι πλέον “νέα” αφού χρησιμοποιεί έναν μεγαλύτερο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα των 12mp που είναι πρακτικά αυτός που για χρόνια χρησιμοποιεί η Apple στα Pro μοντέλα. Έχει πλέον και auto focus που του επιτρέπει να βγάζει και macro φωτογραφίες από μικρή απόσταση, μια δυνατότητα που όσο υπερήφανη και αν νιώθει η Apple για αυτή, υπάρχει κανονικά σε πολλά Android smartphones που κοστίζουν ακόμα και λιγότερο από τα μισά χρήματα σε σύγκριση με ένα iPhone 16 Plus.

Δυστυχώς, και το iPhone 16 Plus όπως φυσικά και το μικρό iPhone 16 δεν έρχονται με καμία αλλαγή στην οθόνη τους. Η διαγώνιος έχει μείνει η ίδια στις 6.7 ίντσες, χωρίς να υπάρχει και λόγος να μεγαλώσει, έχει και την ίδια ακριβώς ανάλυση, το σημαντικότερο όμως είναι ότι παραμένει ένα 60Hz AMOLED Panel σε ένα smartphone που κοστίζει επίσημα περισσότερα από 1.000 ευρώ και μάλιστα για την βασική του έκδοση που συνεχίζει επίσης απαράδεκτα να έχει μόλις 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Τέλος, η εταιρεία μάλλον αναμενόμενα και εδώ, παρότι προφανώς και το iPhone 16 Plus έχει μια USB type-C θύρα στο κάτω μέρος του, συνεχίζει να υποστηρίζει το πραγματικά αρχαίο πλέον USB 2.0 πρότυπο με ενοχλητικά αργή μεταφορά δεδομένων για όσους συνεχίζουν να έχουν κάποιο λόγο να συνδέσουν το τηλέφωνο στον υπολόγιστή τους και όχι μόνο. #apple #iphone16plus #iphone16 #iphone16promax #iphone16pro #iphone #ios18 #appleintelligence #in2mobile #greek #review

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights