Αρχικη ΦΗΜΕΣ Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Galaxy S5;

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Galaxy S5;

απο alpha

Συμφώνα με νέες πληροφορίες που φέρνει στο φως η γνωστή σελιδα Sammobile, το Galaxy S5 θα διαθετει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η συγκεκριμένη λειτουργια έχει ενσωματωθεί στο κεντρικό πλήκτρο κάτω απο την οθόνη της συσκευής και σύμφωνα πάντα με το Sammobile η Samsung έχει προσθέσει αρκετές επιπλέον ενδιαφέρουσες λειτουργίες.

Με βαση τις φήμες, το Galaxy S5 θα μπορεί να αποθηκεύσει έως και 8 διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα. Θα είναι δυνατή η εκτέλεση ξεχωριστής εφαρμογής ανάλογα με το δάκτυλο και φυσικά μια απο αυτές θα είναι η δυνατότητα κλειδώματος της συσκευης.

Το Galaxy S5 θα παρουσιάζει σε πραγματικό χρονο την διαδικασία αναγνώρισης του αποτυπώματος στην οθόνη του σαν επιπλέον “εφφέ” ενω θα υπάρχει και η δυνατότητα κλειδώματος συγκεκριμένων μονο εφαρμογών οι οποίες θα είναι προσβάσιμες μόνο μετά από την αναγνώριση του ιδιοκτήτη της συσκευής.

Το Sammobile έχει ιδιαιτέρα καλη φήμη, ως τώρα, στο να “προβλέπει” κινήσεις της Samsung. Θα πρέπει, όμως, να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής για να μάθουμε τι τελικά επέλεξε η Samsung να παρουσιασει στο Galaxy S5.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights