Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ WIND HD voice

WIND HD voice

απο iGlobal

Αν είστε συνδρομητές της WIND  θα έχετε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό μια σημαντικότατη βελτίωση στην ποιότητα των συνομιλιών σας όταν βρίσκεστε σε 3G/HSPA δίκτυο. Αυτό συμβαίνει γιατί ενεργοποιήθηκε η λειτουργία HD voice (High definition voice) που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν συνομιλίες υψηλής ευκρίνειας.

Βασική προϋπόθεση να χρησιμοποιούνται συσκευές που υποστηρίζουν HD voice όπως και οι συνομιλητές να βρίσκονται σε 3G/HSPA δίκτυο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

4 σχολια

Κώστας 06/05/2014 - 15:34

Μετά από επικοινωνία μου με τη Wind δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Reply
Kostas Gliatiotis 06/05/2014 - 18:27

Τι εννοείς δεν ισχύει? Το HD Voice έχει ενεργοποιηθεί και λειτουργεί κανονικά στο δίκτυο της WIND

Reply
iGlobal 06/05/2014 - 22:46

Κώστα το HD voice είναι γεγονός. Αν έχεις κάποια συσκευή που το υποστηρίζει θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Επίσης κατά την διάρκεια της κλήσης γίνονται και handovers και εκεί που έχεις εξαιρετική ποιότητα συνομιλίας ξαφνικά χάνεται το HD voice και καταλαβαίνεις την διαφορά. Είναι πράγματι αξιοπερίεργο που δεν το έχει επικοινωνήσει η WIND και είναι πολύ πιθανό ούτε το custome care να μην έχει ενημερωθεί. Η είδηση βγήκε από το in2mobile.gr μετά από σχετική συνομιλία με στέλεχος του τεχνικού τμήματος της WIND.

Reply
Kostas Gliatiotis 07/05/2014 - 09:40

Απλά απαραίτητη προυπόθεση είναι να βρίσκονται και οι δύο συνομιλητές στο δίκτυο της WIND και να βρίσκονται και οι δύο σε κάλυψη του HSPA+ δικτύου της εταιρείας.
Σε αυτή την περίπτωση η διαφορά στην ποιότητα της συνομιλίας είναι εμφανής, το πόσο όμως εξαρτάται και απο την κάθε συσκευή. Το Nexus 5 για παράδειγμα δεν “τονίζει” τόσο την διαφορά όσο το Galaxy S5, και το iPhone 5 την τονίζει λιγότερο από όλα.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights