Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung κάνει διαθέσιμη την 4.4.2 KitKat για το Galaxy S4

Η Samsung κάνει διαθέσιμη την 4.4.2 KitKat για το Galaxy S4

απο iGlobal

Λιγότερο από μια εβδομάδα αφού έγινε διαθέσιμη η αναβάθμιση στην 4.4.2 Kitkat έκδοση του Android για το i9500 η αναβάθμιση αρχίζει να εμφανίζεται και για την έκδοση i9505 με υποστήριξη για 4G δίκτυα η οποία είναι διαθέσιμη και στην χωρά μας. Η αναβάθμιση έγινε αρχικά διαθέσιμη στην Γερμανία με τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθούν σύντομα. Οι εκδόσεις που φέρουν τροποποιήσεις από Operators θα ακολουθήσουν στην συνέχεια αφού εκεί πρέπει να δοθεί πρώτα την έγκριση από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η αναβάθμιση έρχεται με μερικές βελτιώσεις στον σχεδιασμό του γραφικού περιβάλλοντος όπως για παράδειγμα η αλλαγή της οθόνης κλειδώματος που πλέον περιέχει συντόμευση για την ενεργοποίηση της κάμερας όπως ακριβώς και στο Galaxy Note 3. Σύντομα λοιπόν οι χρήστες του Galaxy S4 θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την νέα αυτή έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights