Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Yahoo: Σταματάει την χρήση λογαριασμών Facebook και Google για πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Yahoo: Σταματάει την χρήση λογαριασμών Facebook και Google για πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια προσπάθεια να “επαναφέρει” τους χρήστες των υπηρεσιών της στην προτίμηση των Yahoo λογαριασμών τους, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει να επιτρέπει την χρήση των λογαριασμών του Facebook και της Google για την πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Yahoo mail και το Flickr.

Από το 2011 η Yahoo επέτρεπε την χρήση του Facebook ή Google λογαριασμού ενός χρήστη σε υπηρεσίες της όπως το Flickr για το “ανέβασμα” και δημοσίευση φωτογραφιών. Με δεδομένη την εξάπλωση των δύο αυτών “ανταγωνιστών” της, η συγκεκριμένη κίνηση είχε μειώσει αισθητά την χρήση των Yahoo λογαριασμών αλλά και την δημιουργία νέων.

Η εταιρεία δεν έκανε γνωστό πότε ακριβώς θα ισχύσει η νέα αυτή πολιτική, μερικές όμως από τις υπηρεσίες της που δεν είναι διαθέσιμες στην χώρα μας έχουν ήδη αρχίσει να μην εμφανίζουν το “πλήκτρο” εισόδου μέσω Facebook και Google. Πιθανόν η Yahoo να ξεκινά την εφαρμογή από λιγότερο δημοφιλείς σελίδες της θέλοντας να δει ποια θα είναι η αντίδραση των χρηστών. Όσοι λοιπόν χρησιμοποιούν και στην Ελλάδα το Yahoo mail και το Flickr θα πρέπει σιγά σιγά να θυμηθούν ποιο ήταν το Yahoo ID τους ή να δημιουργήσουν ένα νέο, χάνοντας όμως σε αυτή την περίπτωση τα δεδομένα του υπάρχοντος λογαριασμού τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights