Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Z Ultra: Ξεκίνησε η αναβάθμιση στην 4.4.2 kitkat

Sony Z Ultra: Ξεκίνησε η αναβάθμιση στην 4.4.2 kitkat

απο Kostas Gliatiotis

Η Sony ξεκίνησε την διάθεση της αναβάθμισης του Z Ultra στην 4.4.2 έκδοση KitKat του Android. Αρχικά η αναβάθμιση διατίθεται μόνο για εγκατάσταση over the air από το ίδιο το “phablet” της Sony ενώ αναμένεται σύντομα να διατεθεί και μέσω του PC Companion, της εφαρμογής επικοινωνίας με τον υπολογιστή. Εκτός αυτού, προς το παρόν η ειδοποίηση για την ύπαρξη της έχει εμφανιστεί μόνο στους ιδιοκτήτες του Z Ultra στο Hong Kong, με την ευρύτερη διάθεση της να πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Η  4.4.2 kitkat περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές και προσθήκες στο λειτουργικό από την Sony που θα υπάρχουν και στο Xperia Z2 που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία. Με την κίνηση της αυτή, να ξεκινήσει την αναβάθμιση του Z Ultra, η Sony δείχνει να “σέβεται” τους χρήστες των συσκευών της αφού συνήθως οι κατασκευαστές κυκλοφορούν αναβαθμίσεις σαν και αυτή μόνο αφού κάποια νέα συσκευή που την έχει προεγκατεστημένη κυκλοφορήσει στην αγορά.

Μένει ακόμα να μάθουμε (και να δούμε από κοντά) πότε θα ξεκινήσει η διάθεση της και για το Xperia Z1, μια συσκευή με σαφώς μεγαλύτερες πωλήσεις από το Z Ultra.

Την νέα έκδοση αυτή μπορείτε να την γνωρίσετε καλύτερα και στην παρουσίαση μας για το  Z1 Compact, την οποία και θα βρείτε στην ενότητα “Παρουσιάσεις” και πιο συγκεκριμένα εδώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights