Αρχικη APPS / GAMES Ο Spider-Man επιστρέφει..

Ο Spider-Man επιστρέφει..

απο iGlobal

H Gameloft ανακοίνωσε πως θα λανσάρει το εντυπωσιακό Spider-Man 2 παιχνίδι της τον Απρίλιο, λίγο πριν βγει στις αίθουσες η ομώνυμη ταινία. Θα υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις για τους χρήστες iOS, Android αλλά και Windows phone 8 συσκευών, οι οποίοι μέσω του ήρωα θα αναλάβουν δράση στους δρόμους του Manhattan.

Σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού το δεύτερο sequel θα έχει καλύτερα γραφικά και περισσότερες πίστες. Το story θέλει των Spider-Man να προσπαθεί (με τη δική σου βοήθεια εννοείται) να σώσει τη Νέα Υόρκη από μια βίαιη συμμορία κακοποιών που απαρτίζουν ο Electro , ο Green Goblin αλλά και άλλοι αλητήριοι!

Όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιου είδους παιχνίδια, δεν θα είναι διαθέσιμο δωρεάν. Για τους απανταχού φίλους του ήρωα της Marvel, σίγουρα θα αξίζει το κάθε cent που θα πληρώσουν.

Αν δεν σας έπεισα δείτε το trailer του παιχνιδιού:

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights