Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3: Με οθόνη ανάλυσης 1,440 x 2,560 Pixels
LG_G3_featured

LG G3: Με οθόνη ανάλυσης 1,440 x 2,560 Pixels

απο Kostas Gliatiotis

Μέχρι στιγμής ελάχιστες πληροφορίες είναι γνωστές για την επόμενη κορυφαία συσκευή της LG που πρόκειται να αντικαταστήσει το LG G2 και από αυτές ακόμα λιγότερες έχουν επιβεβαιωθεί ή έστω θεωρούνται αρκετά πιθανές.

Μέχρι πριν λίγο καιρό οι πληροφορίες που ήθελαν όλες τις νέες συσκευές των μεγάλων κατασκευαστών να παρουσιάζονται με οθόνες αυξημένης ανάλυσης και συγκεκριμένα των 1,440 x 2,560 pixels, είχαν αυξήσει τις προσδοκίες της αγοράς χωρίς όμως να επαληθευθούν στην πράξη. Το Galaxy S5 της Samsung αλλά και το Xperia Z2 της Sony παρουσιάστηκαν με οθόνη ανάλυσης 1920×1080 pixels ή αλλιώς 1080p όπως ακριβώς και οι προκάτοχοί τους. Για τον αντικαταστάτη του One της HTC έχει ήδη επιβεβαιωθεί η διατήρηση και σε αυτό της ίδιας ανάλυσης οθόνης, χωρίς ακόμα να έχει παρουσιαστεί επίσημα η συσκευή.

Η LG φαίνεται όμως ότι θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα αλλάξει αυτή την κατάσταση ή για να είμαστε πιο ακριβείς, η πρώτη για την οποία είναι πλέον βέβαιο ότι έχει στο στάδιο των δοκιμών κάποια συσκευή με οθόνη ανάλυσης 1,440 x 2,560 Pixels. Δύο Screenshots ή αλλιώς στιγμιότυπα οθόνης διέρρευσαν σήμερα, που φαίνεται να ανήκουν σε κάποια συσκευή της εταιρείας. Αυτές παρουσιάζουν την οθόνη αναμονής του γραφικού περιβάλλοντος των κινητών της LG, με τη δεύτερη από αυτές να απεικονίζει ένα στιγμιότυπο από το μενού της στο οποίο εμφανίζεται και η σχεδιαστική βελτίωση στο “αναδυόμενο” παράθυρο μηνυμάτων. Το σημαντικό στοιχείο των δύο αυτών εικόνων είναι η ανάλυσή τους, που δεν είναι άλλη από αυτή που αναφέραμε, δηλαδή 1,440 x 2,560 pixels.

LG_G3_screenshot_1LG_G3_screenshot_2

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι η LG δοκιμάζει ήδη συσκευή με οθόνη αυτής της ανάλυση,ς χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό ποια ακριβώς είναι αυτή.

Πριν από μερικές ημέρες είχαν διαρρεύσει πληροφορίες για τον browser μιας συσκευής της LG με την κωδική ονομασία LG D850, που έκαναν επίσης ξεκάθαρο ότι η συγκεκριμένη συσκευή χρησιμοποιεί οθόνη αυτής της ανάλυσης. Με την κωδική ονομασία του LG G2 να είναι η D802, αυτή της νέας συσκευής δείχνει να αφορά τον αντικαταστάτη της και πολύ πιθανόν να είναι όντως το LG G3.

LG_G3_user_agent

Με το LG G2 να έχει μόλις μερικούς μήνες ζωής στην αγορά, είναι λογικό η εταιρεία να μην σκοπεύει να το αντικαταστήσει την ίδια περίοδο που οι υπόλοιποι κατασκευαστές παρουσιάζουν τις νέες τους προτάσεις. Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S5 αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία του Galaxy S4. Το ίδιο δυστυχώς δεν ισχύει για τη Sony και το Xperia Z2, αφού αυτό παρουσιάστηκε σχεδόν μετά από μισό χρόνο από την εμφάνιση του Z1. Όλα αυτά δίνουν στην LG το πλεονέκτημα να “καθυστερήσει” την παρουσίαση του LG G3, όσο ακριβώς χρειάζεται ώστε να το τελειοποιήσει διατηρώντας και το χρονικό προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights