Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: 4.4.2 kitkat σε Xperia Z1, Z1 Ultra και Z1 Compact
sony_mobile_442_kitkat_in2mobile_featured

Sony: 4.4.2 kitkat σε Xperia Z1, Z1 Ultra και Z1 Compact

απο Kostas Gliatiotis

Ξεκίνησε πριν μερικές ώρες η επίσημη διάθεση της αναβάθμισης στην 4.4.2 Kitkat έκδοση του Android για τρεις συσκευές της Sony. Αναλυτικότερα η αναβάθμιση αφορά τα Xperia Z1, Xperia Z1 Ultra και Xperia Z1 Compact, τις τρεις δηλαδή μέχρι αυτή τη στιγμή, κορυφαίες συσκευές της εταιρείας.

Η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά διαθέσιμη για κατέβασμα στην ίδια τη συσκευή και πιθανόν να χρειαστούν μερικές ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση της διαθεσιμότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η νέα αυτή έκδοση σύμφωνα με τη Sony περιλαμβάνει τις ακόλουθες βελτιώσεις και προσθήκες.

1. Όλες τις βελτιώσεις στην απόδοση και τη λειτουργία της 4.4.2 kitkat από την Google συνοδευόμενες από σχεδιαστικές αλλαγές της Sony, τις οποίες έχουμε περιγράψει αναλυτικά στην παρουσίαση του Xperia Z1 Compact αλλά φυσικά και σε αυτή του Xperia Z2.

2. Τα animation ξεκλειδώματος και εκκίνησης στην 4.4.2 kitkat έχουν την ίδια εμφάνιση με αυτά του Playstation 4 της εταιρείας.

3. Οι εφαρμογές Walkman, “Ταινίες” και “Άλμπουμ” αναβαθμίστηκαν σε νεότερη έκδοση που περιλαμβάνει την υποστήριξη του Sony Entertainment Network 

4. Την υποστήριξη “θεμάτων” εμφάνισης του μενού με δυνατότητα αλλαγής έως και 280 εικονιδίων και επιλογών. Τα νέα θέματα είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής Sony Select που υπάρχει προεγκατεστημένη στη νέα έκδοση.

Τέλος η Sony ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ήδη την αναβάθμιση στην 4.4.2 Kitkat για τα Xperia Z, Tablet Z, Xperia ZR και Xperia ZL με τη διάθεσή της να έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του 2014.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

alpha 19/03/2014 - 16:03

Ωραίο άρθρο!

Reply
alpha 19/03/2014 - 16:05

Για να δούμε…

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights