Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Z2 Tablet: Ξεκίνησε να πωλείται στην Αγγλία
sony_z2_tablet_in2mobile_featured

Sony Z2 Tablet: Ξεκίνησε να πωλείται στην Αγγλία

απο Kostas Gliatiotis

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την επίσημη παρουσίασή του στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, το Z2 Tablet της Sony ξεκίνησε από σήμερα να πωλείται στην Αγγλία. Αρχικά το Tablet προσφέρεται αποκλειστικά μέσω του e-shop της Sony ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει να πωλείται και στα καταστήματα της χώρας.

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η τιμή πώλησης του Z2 Tablet. Η Wi-fi έκδοσή του με 16GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει 399 λίρες Αγγλίας με αυτή των 32GB να φτάνει τις 499 λίρες Αγγλίας. Η έκδοση με υποστήριξη LTE δικτύων και 16GB αποθηκευτικού χώρου τιμολογείται επίσης στις 499 λίρες Αγγλίας. Βλέπουμε λοιπόν, πως και οι τρεις εκδόσεις κοστολογούνται αρκετά ακριβά από τη Sony, όπως και στην περίπτωση του προκατόχου του. Με τον ανταγωνισμό να προσφέρει πολλές και αξιόλογες προτάσεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή, αρκετές φορές με ανάλογα χαρακτηριστικά, η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας φαίνεται πως θα κάνει την πορεία του Z2 Tablet στην αγορά δύσκολη.

Η επίσημη κυκλοφορία του Z2 Tablet στην χώρα μας αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και λίγο πριν από αυτή θα δημοσιευτεί η αναλυτική παρουσίαση του από το in2mobile.gr

Sony Xperia Z2 Tablet

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights