Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia: Παρουσίασε τα Lumia 930, Lumia 635 και Lumia 630

Nokia: Παρουσίασε τα Lumia 930, Lumia 635 και Lumia 630

απο Kostas Gliatiotis

Η Nokia παρουσίασε τρεις νέες Windows Phone συσκευές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της έκδοσης 8.1 του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Οι τρεις νέες συσκευές όπως είναι φυσικό θα κυκλοφορήσουν με την έκδοση 8.1 προεγκατεστημένη σε αυτές.

Η πιο “ενδιαφέρουσα” από τις τρεις συσκευές είναι το Lumia 930 που έρχεται να αντικαταστήσει το Lumia 925 και σύμφωνα με τη Nokia πρόκειται για μια high end συσκευή της οποίας τα χαρακτηριστικά είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια με αυτά του Lumia 1520. Η συσκευή  διατηρεί σε σημαντικό βαθμό τη σχεδιαστική φιλοσοφία του προκατόχου του και έρχεται να προσθέσει σε αυτή ένα πλήθος χαρακτηριστικών.

lumia-930-in2mobile-body-2

Η οθόνη του Lumia 930 έχει διαγώνιο 5 ιντσών και ανάλυση 1920×1080 pixels ή αλλιώς 1080p και είναι τεχνολογίας AMOLED με την χρήση της ClearBlack τεχνικής κατασκευής της εταιρείας. Η συσκευή κρύβει στο εσωτερικό της έναν SnapDragon 800 επεξεργαστή της Qualcomm με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2.2 GHz συνοδευόμενους από 2GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος της αγγίζει τα 32GB χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα επέκτασής του με χρήση καρτών μνήμης.

Η κάμερά του διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 20 Mpixels τεχνολογίας PureView και προσφέρει όλες τις δυνατότητες της κάμερας των Lumia 1520 και Lumia 1020. Τέλος η μπαταρία του Lumia 930 έχει χωρητικότητα 2,420mAh και το βάρος του αγγίζει τα 167 γραμμάρια.

lumia-930-in2mobile-body

Η Nokia κυκλοφόρησε ένα βίντεο που παρουσιάζει τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Lumia 930 και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια:

http://www.youtube.com/watch?v=x7eMY45Fw0M

Ταυτόχρονα η Nokia παρουσίασε και δύο συσκευές ακόμα, τα Lumia 635 και Lumia 630, με το δεύτερο να είναι η πρώτη Windows Phone συσκευή στον κόσμο που υποστηρίζει τη χρήση δύο καρτών SIM.

lumia-635-in2mobile-body

Οι δύο συσκευές είναι πανομοιότυπες σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Η οθόνη τους έχει ανάλυση 854×480 pixels, διαγωνίου 4.5 ιντσών και τεχνολογίας IPS LCD ενώ κάνει και σε αυτή την περίπτωση χρήση της τεχνολογίας ClearBlack της Nokia. Τις δύο συσκευές “ζωντανεύει” ένας SnapDragon 400 επεξεργαστής με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1.2 GHz που συνοδεύεται δυστυχώς από μόλις 512 MB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται σε 8GB “μόνο” σε αντίθεση όμως με το Lumia 930, οι δύο “μικρότερες” συσκευές διαθέτουν υποδοχή για χρήση καρτών μνήμης microSD.

Όπως και για το Lumia 930 η Nokia διέθεσε ένα βίντεο που παρουσιάζει τα κυριότερα χαρακτηριστικά των νέων “οικονομικότερων” Lumia Phones.

http://www.youtube.com/watch?v=VJw6brxT3vw

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights