Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple Touch id VS Galaxy S5 fingerprint scanner

Apple Touch id VS Galaxy S5 fingerprint scanner

απο iGlobal

Μπορεί η Samsung να μην έχει λανσάρει επίσημα το Galaxy S5, εμείς σας το έχουμε παρουσιάσει πρώτοι στην Ελλάδα βέβαια, αλλά ξεκίνησαν ήδη οι συγκρίσεις με το iPhone 5S. Όπως είναι γνωστό το iPhone 5S παρουσίασε πρώτο την δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με την χρήση δακτυλικού αποτυπώματος και η Samsung ακολούθησε προσφέροντας παρόμοια τεχνολογία.

Ο χρήστης iCrackUriDevice ανέβασε στο Youtube ένα ενδιαφέρον video που συγκρίνει τις δυο τεχνολογικές λύσεις. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία στις δυο υλοποιήσεις, όπως για παράδειγμα η λύση της Apple προσφέρει ανάγνωση του αποτυπώματος υπό οποιαδήποτε γωνία, σε αντίθεση με αυτή της Samsung που το αναγνωρίζει μόνο με κίνηση του δακτύλου προς τα κάτω. Από την άλλη το Galaxy S5 αξιοποιεί το fingerprint reader για αγορές με πληρωμή μέσω Paypal ενώ το iPhone 5S επιτρέπει μόνο αγορές μέσω του App store. Δείτε τα υπόλοιπα υπέρ και κατά στο video που ακολουθεί:

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights