Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Twitter: Το 44% των χρηστών δεν κάνει tweets

Twitter: Το 44% των χρηστών δεν κάνει tweets

απο Kostas Gliatiotis

Το Twitter μπορεί να απαριθμεί 974 εκατομμύρια χρήστες, παρόλα αυτά αρνείται συνήθως να δημοσιοποιεί στατιστικά για την χρήση του και τις “συνήθειες” των χρηστών του. Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από την ίδια την εταιρεία ανέφερε πως μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2013 είχε κατά μέσο όρο 231 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.

Σύμφωνα όμως με την TwopCharts, εταιρεία που παρακολουθεί το Twitter και καταγράφει στατιστικά τις συνήθειες των χρηστών του, το 44% του σύνολου δεν έχει κάνει ούτε ένα tweet από τότε που δημιούργησε τον λογαριασμό του. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει ο ισχυρισμός της εταιρείας πως από τα 550 εκατομμύρια χρηστών που έχουν κάνει έστω ένα tweet, το 43% έχει κάνει το τελευταίο του πριν από ένα χρόνο. Τέλος σύμφωνα με την TwopCharts, μόνο 126 εκατομμύρια χρήστες έχουν κάνει έστω ένα tweet τις τελευταίες 30 ημέρες, ενώ σχεδόν 391 εκατομμύρια χρήστες δεν έχουν ούτε ένα follower, ένα χρήστη δηλαδή που να τους ακολουθεί.

Τα συγκεκριμένα στατιστικά θα λέγαμε πως φαίνονται το λιγότερο αρνητικά για το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, δυστυχώς όμως το ίδιο το Twitter αρνήθηκε να τα σχολιάσει δηλώνοντας απλά πως… δεν σχολιάζει στατιστικά τρίτων εταιρειών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights