Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ WIND: Mobile Internet Πασχαλινή προσφορά

WIND: Mobile Internet Πασχαλινή προσφορά

απο iGlobal

Από σήμερα 16/04/2014  υφιστάμενοι συνδρομητές συμβολαίου που δεν έχουν πραγματοποιήσει χρήση mobile Internet από το Smartphone τους το τελευταίο μήνα αποκτούν αυτόματα 3GB για μια 1 εβδομάδα!
Η προσφορά θα αποδοθεί σε συγκεκριμένους συνδρομητές συμβολαίου στις 16/04 στις 11:00 πμ που είναι κάτοχοι συσκευών Smartphone, και δεν έχουν πραγματοποιήσει χρήση mobile Internet το τελευταίο μήνα.
Τα δωρεάν 3GB έχουν διάρκεια 7 ημέρες (1 εβδομάδα)  από την ημερομηνία απόδοσής τους. Εάν δεν καταναλωθούν στο διάστημα αυτό, δεν μεταφέρονται. Κάθε συνδρομητής μπορεί να πάρει μόνο 1 φορά την προσφορά. O συνδρομητής ενημερώνεται αυτόματα για το υπόλοιπο των δωρεάν 3GB  στο 80% και 100% του προσφερόμενου όγκου δεδομένων,άλλα και στη λήξη της προσφοράς εφόσον δεν έχει καταναλώσει το 100%.
Η χρέωση μετά τα προσφερόμενα GB ακολουθεί τη χρέωση του προγράμματος του.

Με λίγα λόγια. Έχετε Smartphone με το data κλειστό; Ανοίξτε το, επισκεφτείτε το in2mobile.gr και έχετε 3GB για μια εβδομάδα. Όταν ξοδέψετε το 80% των 30GB σας θα ενημερώνεστε αυτόματα για το πόσο σας απομένει. Επίσης θα λάβετε και ενημέρωση για το τέλος της προσφοράς.

Τέλος, περάστε και από ένα κατάστημα WIND να παραλάβετε και το αρνί σας όπως και μια καρτέλα με αυγά (αυτό ήταν αστείο)

Καλή Ανάσταση!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights