Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z2: Δεν θα πωλείται στην Αμερική

Sony Xperia Z2: Δεν θα πωλείται στην Αμερική

απο Kostas Gliatiotis

Το Xperia Z2 της Sony μπορεί να είναι από τις πιο εντυπωσιακές συσκευές που παρουσιάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα χαρακτηριστικά του όμως με τις ελάχιστες αλλαγές σε σύγκριση με το προηγούμενο Xperia Z1 αλλά και οι καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του φαίνεται πως δημιούργησαν άλλο ένα πρόβλημα στην Sony. Η συσκευή δεν θα γίνει διαθέσιμη από κανένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά ούτε και από κάποια αλυσίδα καταστημάτων.

Η Sony από την πλευρά της θα προσφέρει την συσκευή μέσω του On-Line καταστήματος της, χωρίς όμως να μπορεί με αυτόν τον τρόπο να το συνδυάσει με κάποιο συμβόλαιο σε δίκτυο και την ανάλογη μείωση στην τιμή πώλησης που αυτό επιφέρει.

Σε ακόμα “χειρότερη” μοίρα φαίνεται πως βρίσκεται το Xperia Z1 compact της εταιρείας που δεν θα είναι διαθέσιμο ούτε μέσω του On-line καταστήματος της εταιρείας, με τους υποψήφιους αγοραστές του στις Ηνωμένες Πολιτείες να έχουν μόνο την δυνατότητα αγοράς του από κάποια άλλη χώρα.

Φαίνεται λοιπόν πως μόνο το Xperia Z2 Tablet κατάφερε να “πείσει” με τα χαρακτηριστικά του τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά και τις αλυσίδες καταστημάτων και θα είναι η μόνη συσκευή της εταιρείας που θα πωλείται επίσημα στην συγκεκριμένη χώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights