Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Tab S: Tablet με SUPER AMOLED οθόνη

Samsung Galaxy Tab S: Tablet με SUPER AMOLED οθόνη

απο Kostas Gliatiotis

Οι φήμες που θέλουν την Samsung να κατασκευάζει Tablet με SUPER AMOLED οθόνη κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό. Σύμφωνα όμως με νεότερες πληροφορίες του SAMMOBILE τα Tablet αυτά είναι έτοιμα να παρουσιαστούν και να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία για αυτά είναι τα εξής:

– Οι δύο εκδόσεις τους θα είναι σε διάσταση οθόνης 8,4 και 10,5 ιντσών και η ανάλυση τους θα είναι 2560×1600 pixels και στις δύο περιπτώσεις τεχνολογίας SUPER AMOLED.

– Τα νέα Tablet θα είναι τα πρώτα “μέλη” μιας νέας σειράς Tablet της εταιρείας με την ονομασία Galaxy Tab S

– Και οι δύο διαστάσεις οθόνης θα διατίθενται σε έκδοση μόνο wi-fi αλλά και έκδοση με υποστήριξη για LTE και τα αντίστοιχα μοντέλα θα είναι τα εξής:

 Samsung Galaxy Tab S 8.4 Wi-Fi (SM-T700)
 Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE (SM-T705)
 Samsung Galaxy Tab S 10.5 Wi-Fi (SM-T800)
 Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE (SM-T805)

– Όλες οι εκδόσεις θα χρησιμοποιούν επεξεργαστή κατασκευασμένο από την ίδια την Samsung της σειράς Exynos 5 αρχιτεκτονικής big.LITTLE και θα διαθέτουν τέσσερις πυρήνες ARM A-15 χρονισμένους στο 1,9GHz και τέσσερις ARM A-7 χρονισμένους στο 1,3GHz. Η κάρτα γραφικών θα είναι η Mali-T628 με έξι πυρήνες χρονισμένους στα 533 MHz. Θα διαθέτουν επίσης 3GB μνήμης RAM

galaxy-tab-sin2mobile-cpuz

galaxy-tab-s-in2mobile-antutu

Σύμφωνα με το SAMMOBILE τα νέα αυτά Tablet θα είναι οι πρώτες συσκευές της εταιρείας που θα παρέχονται μόνο σε wi-fi και LTE εκδόσεις χωρίς την έκδοση με μόνο 3G. Αυτό οφείλεται στο ότι μέχρι σήμερα οι εκδόσεις wi-fi και 3G χρησιμοποιούσαν επεξεργαστή της Samsung ενώ οι LTE εκδόσεις της Qualcomm. Πλέον η εταιρεία συνδυάζει τους δικούς της επεξεργαστές με LTE ολοκληρωμένο της Intel έχοντας έτσι την δυνατότητα να μειώσει τις εκδόσεις σε δύο και μαζί το κόστος κατασκευής και υποστήριξης τους.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πληροφορία πως τα τέσσερα αυτά νέα tablet θα διαθέτουν αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως ακριβώς και το Galaxy S5 στο κεντρικό τους πλήκτρο.

Η έκδοση του Android θα είναι η 4,4,2 Kitkat χωρίς ακόμα να είναι γνωστό εάν πάνω σε αυτό θα υπάρχει το γραφικό περιβάλλον που παρουσίασε η εταιρεία με τα νέα Galaxy Tab Pro ή κάποια διαφορετική έκδοση του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

iGlobal 06/05/2014 - 22:40

Θα κλάψουνε μανούλες κατά τα φαινόμενα… Μακάρι…

Reply
Kostas Gliatiotis 07/05/2014 - 09:35

Μην αφήσουν ένα κομμάτι της αγοράς και σε καμία άλλη εταιρεία να χαρεί 😛

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights