Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Maps: Νέα έκδοση με βελτιώσεις
google-maps-in2mobile-featured-image

Google Maps: Νέα έκδοση με βελτιώσεις

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής πλοήγησης Google Maps ξεκίνησε να κάνει διαθέσιμη η Google για Android και iOS συσκευές. Η έκδοση 7.7 για Android και 3.0 για iOS συσκευές έρχεται με λίγες μεν αλλά σημαντικές βελτιώσεις, τουλάχιστον για την iOS έκδοση της.

Έτσι λοιπόν η έκδοση 3.0 για το iOS προσφέρει πλέον την δυνατότητα να αποθηκεύει τοπικά ο χρήστης ένα μέρος του χάρτη που θέλει ώστε να είναι δυνατή η χρήση της εφαρμογής ακόμα και χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ. Η συγκεκριμένη δυνατότητα υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό για τις Android συσκευές και η ενσωμάτωση της στην iOS έκδοση ήταν θέμα χρόνου αλλά και των απαιτήσεων της Apple για τον τρόπο σχεδιασμού των εφαρμογών. Ταυτόχρονα η λειτουργία φωνητικής καθοδήγησης θα ενημερώνει τους χρήστες για το πότε πρέπει να… αλλάξουν λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο ώστε να βγουν στην έξοδο που έχουν επιλέξει. Η λειτουργία αυτή αρχικά θα είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένες χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ιαπωνία.

Ταυτόχρονα η εφαρμογή θα παρουσιάσει και την δημοφιλή σε πολλές χώρες υπηρεσία μεταφοράς Uber σαν εναλλακτική μέθοδο εκτός από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που ήδη υποστηρίζονται από την υπηρεσία της Google. Δυστυχώς και η δυνατότητα αυτή δεν θα παρέχεται στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights