Αρχικη APPS / GAMES Send Anywhere: Μεταφέρετε αρχεία εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια
send anywhere

Send Anywhere: Μεταφέρετε αρχεία εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια

απο alpha

Πόσες φορές θέλετε να στείλετε ένα μεγάλο αρχείο σε έναν φίλο από το smartphone σας και καταφεύγετε στο email ή σε υπηρεσίες όπου πρέπει να το ανεβάσετε πρώτα; Μία έξυπνη λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται να δώσει το Send Anywhere. H υπηρεσία είναι διαθέσιμη για Android και iOS, ενώ υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή web για να τη χρησμοποιήσετε από υπολογιστή.

Η διαφορά είναι ότι δημιουργείται μια σύνδεση μεταξύ των συσκευών του αποστολέα και του παραλήπτη, χωρίς να παρεμβάλεται κάποιος server ή να αποθηκεύονται κάπου τα αρχεία. Για να γίνει αυτό, όταν επιλέξετε να στείλετε κάποιο αρχείο το Send Anywhere θα δημιουργήσει έναν προσωρινό κωδικό που πρέπει να δώσετε στον παραλήπτη. Ο κωδικός αυτός είναι έγκυρος για 10 λεπτά μόνο και αποτελείται από 6 ψηφία ή έχει μορφή QR.

Υπάρχει, ωστόσο, και η δυνατότητα να ανεβάσετε τα αρχεία που θέλετε, ώστε να τα μοιραστείτε με πολλούς παραλήπτες. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ορίσετε εσείς τον χρόνο μετά τον οποίο δεν θα είναι διαθέσιμα τα αρχεία που έχετε ανεβάσει. Στο Android μπορείτε να στείλετε διάφορα είδη αρχείων, όπως φωτογραφίες, μουσική, βίντεο, εφαρμογές κλπ. Στο iOS, οι επιλογές περιορίζονται σε φωτογραφίες, βίντεο και επαφές. Από έναν υπολογιστή μπορείτε να στείλετε οτιδήποτε.

Το Send Anywhere αναφέρει επίσης ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των αρχείων που μπορείτε να μεταφέρετε. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play Store για Android, από το App Store για iOS, ενώ υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή web.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Ανώνυμος 21/05/2014 - 21:50

poli kalo

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights