Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HP SlateBook 14: Laptop 14 ιντσών με Android
hp-android-tablet-in2mobile-featured-image

HP SlateBook 14: Laptop 14 ιντσών με Android

απο Kostas Gliatiotis

Ένα μάλλον ασυνήθιστο Laptop παρουσίασε σήμερα η Hewlett Packard, το SlateBook 14. Πρόκειται για το πρώτο ευρείας παραγωγής Laptop με οθόνη 14 ιντσών που “τρέχει” το Android της Google σαν λειτουργικό σύστημα. Αντί λοιπόν για κάποια έκδοση των Windows της Microsoft, η HP επέλεξε το Android της Google για το νέο της Laptop που ξεχωρίζει εκτός των άλλων και για το ξεχωριστό σχεδιασμό του με έντονους χρωματισμούς.

hp-android-tablet-in2mobile-body

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας Tegra 4 επεξεργαστής της NVidia χωρίς όμως προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το SlateBook 14 διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1080p ευαίσθητη στην αφή και μια μπαταρία που σύμφωνα με τη Hewlett Packard μπορεί να χαρίσει στο Laptop έως και 9 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας. Με τη Google να διαθέτει ήδη στους κατασκευαστές το Chrome OS, σχεδιασμένο για “υπολογιστές”, η επιλογή της Hewlett Packard να χρησιμοποιήσει το Android στο SlateBook 14 δείχνει πως η εταιρεία είτε πιστεύει στην επιτυχία του είτε απλά προσθέτει άλλο ένα προϊόν στη γκάμα της ώστε να καλύψει κάθε είδους πιθανή ζήτηση όσο μικρή και αν είναι αυτή.

 

hp-android-tablet-in2mobile-body-2

Με τιμή που αγγίζει τα 399 δολάρια και προγραμματισμένη κυκλοφορία στις 6 Αυγούστου, το μόνο που μένει είναι να δούμε εάν και σε τι τιμή θα φτάσει και στη χώρα μας το SlateBook 14.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights