Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Tab S: Ζήσε την εμπειρία των χρωμάτων
galaxy-tab-s-in2mobile-featured-image-2

Galaxy Tab S: Ζήσε την εμπειρία των χρωμάτων

απο Kostas Gliatiotis

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την παρουσίαση του Galaxy Tab 7.7 του πρώτου Tablet της εταιρείας που διέθετε οθόνη τεχνολογίας SUPER AMOLED, η Samsung παρουσίασε χθές στη Νέα Υόρκη τα δύο νέα Tablet της σειράς Galaxy Tab S. Τα Galaxy Tab S 10.5 και Galaxy Tab S 8.4 διαθέτουν οθόνη SUPER AMOLED με την εντυπωσιακή ανάλυση των 2560 x 1600 pixels. Σϋμφωνα με την Samsung, οι οθόνες αυτές μπορούν να αναπαράγουν περισσότερο απο το 90% του χρωματικού εύρους Adobe RGB και ο λόγος αντίθεσης τους αγγίζει το 100.000 : 1 .

Το Galaxy Tab S 10.5 αποτελεί τη “μεγαλύτερη” απο τις δύο εκδόσεις με οθόνη 10.5 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1600 pixels. Το πάχος του Galaxy Tab S 10.5 περιορίζεται στα μόλις 6.6 χιλιοστά ενώ το βάρος του κυμαίνεται ιδιαίτερα χαμηλά στα 465 γραμμάρια ( και 467 γραμμάρια στην LTE έκδοση )

galaxy-tab-s-10-5-in2mobile-front-back

Το Galaxy Tab S 8.4 τώρα αποτελεί τη πιο “φορητή” έκδοση με την οθόνη των 8.4 ιντσών να διατηρεί την υψηλή ανάλυση των 2560 x 1600 pixels που φυσικά και σε αυτή τη περίπτωση είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED. Το πάχος και σε αυτή τη περίπτωση περιορίζεται στα 6.6 χιλιοστά ενώ το βάρος του είναι ακόμα χαμηλότερο και αγγίζει το εντυπωσιακό νούμερο των 294 γραμμαρίων (και 298 στην LTE έκδοση)

galaxy-tab-s-8-4-in2mobile-front-back

Ακριβώς κάτω απο την οθόνη και των δύο εκδόσεων συναντάμε το συνηθισμένο συνδυασμό των τρίων πλήκτρων που η εταιρεία χρησιμοποιεί στις συσκευές της τα τελευταία χρόνια, με το «μηχανικό» Home key να ενσωματώνει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως ακριβώς και στο Galaxy S5 της εταιρείας.

Οικοσύστημα premium περιεχομένου

Το Galaxy Tab S έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει στιγμές ψυχαγωγίας στον χρήστη και είναι εξοπλισμένο με εύρος περιεχομένου, όπως:

  • Galaxy Gifts: η Samsung έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 30 πρωτοπόρους παρόχους περιεχομένου και υπηρεσιών, προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες των Galaxy Tab S την απόλυτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, στην εργασία ή στον ελεύθερο χρόνο, μέσω premium περιεχομένου και υπηρεσιών από μια μεγάλη γκάμα. Μεταξύ άλλων:

o    Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της Samsungμε τη Marvel, οι χρήστες του Galaxy Tab S αποκτούν πρόσβαση σε περισσότερα από 15,000 comics της Marvel, απολαμβάνοντας τρίμηνη δωρεάν συνδρομή στην εφαρμογή “Marvel Unlimited”.

o    Kindle for Samsung: αποκλειστικά για τους πελάτες της Samsung και τους χρήστες του Galaxy Tab S, κάθε μήνα ένα δωρεάν βιβλίο θα γίνεται διαθέσιμο μέσω του Samsung Book Deals, συν την απόλυτη εμπειρία e-reading με πρόσβαση στην τεράστια επιλογή e-books του Kindles tore.

  • Η Samsung έχει, επίσης, συνεργαστεί με το Google Play, προσφέροντας εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, βιβλία και περιοδικά. Με την αγορά του Galaxy Tab S, η Samsungκαι το Google Playπροσφέρουν πολλά δώρα: πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα ταινιών και περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης και της βραβευμένης ταινίας της Warner Bros “Gravity”, καθώς και σε μια ποικιλία βιβλίων και περιοδικών από κορυφαίους εκδότες, μέσω του widget “My Library”.

Στυλ και στα αξεσουάρ

Το Galaxy Tab S διακρίνεται για το μοντέρνο σχεδιασμό του. Παράλληλα, η συσκευή συνοδεύεται από πλήθος επιλογών κομψών αξεσουάρ. Το Book Cover δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης του tablet σε τρεις διαφορετικές θέσεις για να έχει ο χρήστης την καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο, ανάγνωσης ή δακτυλογράφησης. Για τους χρήστες που αναζητούν την ίδια προστασία που προσφέρει το Book Cover, αλλά σε λεπτότερο σχεδιασμό, η Samsung προσφέρει το Simple Cover.

Εμπειρία Galaxy

Το Galaxy Tab S βελτιώνει την παραγωγικότητα και διαθέτει λειτουργίες ασφαλείας που προσφέρουν τη δυνατότητα στον χρήστη να εκτελεί περισσότερες από μία ενέργειες ταυτόχρονα, εύκολα και με ασφάλεια. Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν και να απαντήσουν κλήσεις στο τηλέφωνό τους από το Galaxy Tab S, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, όπου και αν βρίσκεται το τηλέφωνό τους, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Προώθησης Κλήσης μέσω του Side Sync 3.0. Το Galaxy Tab Sπροσφέρει, επιπλέον, πραγματικές δυνατότητες multi-tasking, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να περιηγηθούν στο διαδίκτυο, να παρακολουθούν βίντεο, να μοιράζονται περιεχόμενο και να πραγματοποιούν κλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να ανοιγο-κλείνουν παράθυρα. Μέσω του Quick Connect, το Galaxy Tab S βρίσκει και συνδέεται άμεσα με κοντινές συσκευές, για εύκολο sharing. Οι λειτουργίες αυτές είναι διαθέσιμες τόσο στην έκδοση WiFi, όσο και στην LTE.

Επιπρόσθετες χρήσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν το “Multi User Mode” που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό προφίλ, με ασφαλή και εύκολη πρόσβαση μέσω της χρήσης του σκάνερ δακτυλικού αποτυπώματος, αλλά και το ειδικά σχεδιασμένο “Kids Mode” με δικό του inter faceκαι ειδικές εφαρμογές για παιδιά.

Hardware

Δυστυχώς οι πληροφορίες που ήθελαν τη Samsung να κάνει χρήση Exynos επεξεργαστών στις LTE εκδόσεις των δύο νέων Galaxy Tab S δεν επιβεβαιώθηκαν. Στο εσωτερικό λοιπόν των Galaxy Tab S 10.5 και 8.4 που υποστηρίζουν συνδεσιμότητα μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας θα βρίσκεται ο SnapDragon 800 επεξεργαστής της Qualcomm. Και τα δύο Tablet θα βασίζονται σε τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2.3 GHz με την Adreno 330 κάρτα γραφικών στα 450 MHz. Οι Wi-fi εκδόσεις των Galaxy Tab S θα βασίζονται σε Exynos επεξεργαστή κατασκευασμένο απο την ίδια τη Samsung. Χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα το μοντέλου του επεξεργαστή, αυτός θα διαθέτει τέσσερις πυρήνες ARM A-7 χρονισμένους στα 1.3 GHz και τέσσερις ARM A-15 χρονισμένους στα 1.9 GHz. Με βάση αυτά τα στοιχεία μπορούμε πάντως να υποθέσουμε πως τα δύο Galaxy Tab S θα χρησιμοποιούν σαν κάρτα γραφικών τη Mali-T628 της ARM πιθανότατα σε έκδοση με 6 πυρήνες χρονισμένους μέχρι τα 533 MHz. Όλες οι εκδόσεις πάντως θα διαθέτουν 3 GB μνήμης RAM  και θα προσφέρονται σε εκδόσεις των 16 και 32 GB με υποστήριξη για κάρτες μνήμης MicroSD.

Η επίσημη διάθεση τους στη χώρα μας θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου 2014 σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς,  Titanium Bronze και DazzlingWhite

galaxy-tab-s-in2mobile-color-options

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights