Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Youtube: Αρχεία βίντεο με 60 καρέ το δευτερόλεπτο
youtube-60-fps-in2mobile-featured-image

Youtube: Αρχεία βίντεο με 60 καρέ το δευτερόλεπτο

απο alpha

Σε μια σημαντική αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει πρόκειται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες το Youtube, ξεκινώντας την υποστήριξη αρχείων βίντεο με 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα κάνει την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο ομαλότερη, για παράδειγμα σε αρχεία βίντεο που προέρχονται από παιχνίδια του PlayStation 4 και έχουν δημιουργηθεί με 60 καρέ το δευτερόλεπτο, όσα δηλαδή παράγονται από το παιχνίδι.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το ανέβασμα των βίντεο σε ανάλυση 1080p αφού μόνο σε αυτή υποστηρίζεται προς το παρόν τουλάχιστον, η αναπαραγωγή των συγκεκριμένων αρχείων.

Με τις συσκευές που έχουν τη δυνατότητα να καταγράψουν αρχεία βίντεο σε αυτή τη ποιότητα να αυξάνονται συνεχώς και κυρίως τα High End κινητά τηλέφωνα, η συγκεκριμένη κίνηση εκ μέρους του Youtube και της Google είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights