Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S5 mini. Είναι το καλύτερο mini;

Samsung Galaxy S5 mini. Είναι το καλύτερο mini;

απο iGlobal

Το Samsung Galaxy S5 mini ανακοινώθηκε και έχει όλα τα καλούδια που μάθαμε να αγαπάμε και στο μεγάλο του αδελφό, το Galaxy S5. Ο μικρός αδελφός προσφέρει IP67 certification, fingerprint reader, heart rate sensor, διαθέτει 4,5 ίντσες 720p HD οθόνη 1.4GHz quad-core επεξεργαστή, 1.5GB RAM, 8MP και 2.1 MP κάμερες, υποστήριξη 4G LTE κλπ. Με λίγα λόγια είναι ασφαλώς καλύτερο από το Samsung Galaxy S4 mini που αντικαθιστά.

Αλλά είναι το καλύτερο mini που μπορείς να αγοράσεις;

Όχι! Ο τίτλος του καλύτερου mini παραμένει στο Sony Xperia Z1 Compact το οποίο διαθέτει τον Qualcomm Snapdragon 800 quad-core με 2GB RAM. Ίσως δεν έχει τον μετρητή χτύπων καρδιάς και να μην υποστηρίζει σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος, αλλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσει κάποιος, αν φυσικά τον ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά που επισημάναμε. Να θυμίσουμε πως το Z1 έχει ακριβότερη τιμή διάθεσης (κυκλοφορεί αρκετούς μήνες) από αυτή που ανακοινώθηκε για το Galaxy S5 mini. Κάτι μας λέει πάντως, πως αν θέλει να επιβιώσει το Ζ1 θα πρέπει όχι απλά να ματσάρει την τιμή του S5 mini αλλά να διατίθεται και αρκετά φθηνότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights