Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3 Beat: Στα 349 ευρώ στη Γερμανία

LG G3 Beat: Στα 349 ευρώ στη Γερμανία

απο alpha

Μια μόλις ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση της συσκευής από την LG, το επίσημο Blog της εταιρείας στη Γερμανία επιβεβαίωσε πως η τιμή αυτής τουλάχιστον στη συγκεκριμένη χώρα θα είναι στα 349 ευρώ.

Το LG G3 Beat ξεκίνησε από σήμερα να είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Νότιο Κορέα ενώ σύμφωνα με την εταιρεία η διάθεση του στην Ευρώπη θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η LG (όπως και κάθε εταιρεία) πιθανόν να διαφέρει από χώρα σε χώρα, η τιμή όμως των 349 ευρώ στην Γερμανία δίνει μια είκονα για το που θα κυμαίνεται αυτή και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 pixels και κάμερα των 8 Mpixels, η συσκευή προορίζεται για τη μεσαία κατηγορία τιμής, δανειζόμενη το σχέδιο και τις περισσότερες λειτουργίες του LG G3 σε μια μάλλον “σωστή” επιλογή της εταιρείας να προσφέρει μια οικονομικότερη έκδοση αυτού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights