Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Alpha: Με 720p οθόνη
galaxy-alpha-720p-screen-in2mobile-featured-image

Galaxy Alpha: Με 720p οθόνη

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά χάρη στο Sammobile, επιβεβαιώνεται η ανάλυση της οθόνης του Galaxy Alpha της Samsung, μιας συσκευής που όπως όλα δείχνουν θα αποτελεί τη πρόταση της εταιρείας στη κατηγορία των πολυτελών κινητών τηλεφώνων.

Με βάση μια καταχώρηση στο Developer Console της Samsung, αποκαλύπτεται πως η ανάλυση της 4.8 ιντσών οθόνης του Galaxy Alpha θα είναι μόλις 720p ή αλλιώς 1280 x 720 pixels. Η συγκεκριμένη ανάλυση φαίνεται και σίγουρα είναι αρκετά χαμηλή για τη κατηγορία στην οποία θεωρητικά θα απευθύνεται η συσκευή. Φαίνεται πως η Samsung δεν θέλει το Galaxy Alpha να ανταγωνιστεί άμεσα το Galaxy S5, τη κορυφαία της μέχρι στιγμής συσκευή, και διάλεξε το συγκεκριμένο τρόπο ώστε να διαχωρίσει τις δύο συσκευές.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής φαίνεται να ακολουθούν την ίδια λογική. Εκτός σοβαρού απροόπτου, στη Ευρώπη θα κυκλοφορήσει η έκδοση της συσκευής με Exynos επεξεργαστή αλλά και υποστήριξη LTE / 4G δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Η κάμερα του Galaxy Alpha θα περιορίζεται σε 13 Mpixels χωρίς πάντως η συγκεκριμένη ανάλυση να θεωρείται “χαμηλή” αφού δεν είναι λίγες οι συσκευές που τη χρησιμοποιούν μέχρι και σήμερα, όπως το G3 της LG.

Η Samsung εκτός απροόπτου, θα παρουσιάσει και επίσημα το Galaxy Alpha μέσα στον Άυγουστο ώστε αυτό να γίνει διαθέσιμο πριν την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 4 το Σεπτέμβριο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights