Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Ετοιμάζει έκδοση του HTC One M8 με Windows Phone 8.1
htc-one-windows-phone-edition

HTC: Ετοιμάζει έκδοση του HTC One M8 με Windows Phone 8.1

απο iGlobal

Τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονταν όλο και πιο συχνά πληροφορίες που ήθελαν την HTC να κατασκευάζει μια έκδοση του HTC One M8 βασισμένη στα Windows Phone 8.1 της Microsoft. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως αρχικά τουλάχιστον η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μόνο στο δίκτυο της Verizon στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη σταδιακή διάθεση της στον υπόλοιπο κόσμο να θεωρείται πάντως σχεδόν σίγουρη κάποια στιγμή στο μέλλον.

Φαίνεται πως οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι αληθινές αφού εμφανίστηκε και η πρώτη φωτογραφία της συσκευής. έστω και σε “τυποποιημένη” μορφή και όχι σε καθημερινή χρήση της. Η “press image” του HTC One M8 που ανακαλύφθηκε στους Servers της Verizon δείχνει πως η συσκευή διατηρεί σχεδόν χωρίς αλλαγές το σχεδιασμό της Android έκδοσης του. Η μοναδική διαφορά που φαίνεται να υπάρχει είναι η ελάχιστα διαφορετική τοποθέτηση του ηχείου στο κάτω μέρος της συσκευής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Windows Phone έκδοση του HTC One M8 θα είναι η πρώτη συσκευή που θα βγεί στην αγορά με προεγκατεστήμενα τα Windows Phone GDR1. Η Verizon φαίνεται να ενδιαφέρεται για ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής, το Voice over LTE, τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων μέσω LTE δικτύου.

Η HTC έχει ήδη προγραμματίσει εκδήλωση για τις 19 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη όπου και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα παρουσίασει τη νέα συσκευή, και θα μάθουμε αν τελικά αυτή θα είναι διαθέσιμη όντως αποκλειστικά για τη Verizon ή όχι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights