Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ετοιμάζει Unpacked Event στις 3 Σεπτεμβρίου.
samsung-unpacked-ifa-in2mobile-featured-image-2

Samsung: Ετοιμάζει Unpacked Event στις 3 Σεπτεμβρίου.

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung ξεκίνησε να αποστέλλει προσκλήσεις για το Unpacked Event της που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA.

Παραδοσιακά η εταιρεία χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ονομασία στα Event της για εκείνες τις περιπτώσεις που πρόκειται να παρουσιάσει κάποια σημαντική για την ίδια αλλά και για την αγορά συσκευή. Επίσης… παραδοσιακά στη συγκεκριμένη έκθεση η εταιρεία παρουσιάζει κάθε χρόνο την επόμενη έκδοση της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς Galaxy Note, οπότε στις 4 Σεπτεμβρίου είναι σχεδόν βέβαιο πως θα δούμε και επίσημα το Galaxy Note 4.

Μένει πάντως να δούμε αν η Samsung θα επιλέξει να παρουσιάσει ταυτόχρονα και το Galaxy Alpha ή αν η παρουσίαση του θα προηγηθεί αυτής του Galaxy Note 4. Το σίγουρο είναι πάντως πως η εταιρεία δεν θέλει αυτά τα δύο προϊόντα να γίνουν ταυτόχρονα αντικείμενο ενδιαφέροντος από το κοινό, κάτι που σημαίνει πως το Galaxy Alpha θα παρουσιαστεί σε ξεχωριστό Event πιθανότατα νωρίτερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights