Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Έρευνα της Samsung δείχνει το Top 10 των πιο αγαπημένων ταινιών
Samsung Curved UHD TV (1)

Έρευνα της Samsung δείχνει το Top 10 των πιο αγαπημένων ταινιών

απο Kostas Gliatiotis

Με αφορμή το λανσάρισμα της πρώτης Curved UHD TVστον κόσμο, η Samsung Electronics Co., Ltd. πραγματοποίησε έρευνα, προκειμένου να αναδείξει τις ταινίες εκείνες που οι Ευρωπαίοι θεατές θα ήθελαν να είχαν δει στον κινηματογράφο.

Οι βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», με την επική τους αφήγηση και την εξαιρετική σκηνοθεσία, βρέθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των ευρωπαίων θεατών. Εξίσου δημοφιλή αποδείχθηκαν άλλα μεγάλα blockbusters, γνωστά για την εντυπωσιακή και ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρουν. «Ο Μονομάχος» (4η θέση) και οι δύο τελευταίες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Batman (The Dark Knight, The Dark Knight Rises) βρίσκονται σε εξίσου περίοπτη θέση στο Top 10. Επίσης, ένας στους τρεις σινεφίλ επέλεξε δραματικές ταινίες με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks (Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν, Forrest Gump και Το Πράσινο Μίλι).

Ο Luke Mansfield, Head of Innovation της Samsung στην Ευρώπη, ανέφερε σχετικά ότι «σε όλους αρέσει να παρακολουθούν τα μεγάλα blockbusters στον κινηματογράφο, για την απόλυτη εμπειρία θέασης που προσφέρουν. Η Samsung έχει στόχο να φέρει την εμπειρία αυτή στο σπίτι των θεατών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγεία των αγαπημένων τους ταινιών από την άνεση του σαλονιού τους. Έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες ταινίες σε κινηματογράφους σε ολόκληρη την Ευρώπη, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το κλειδί πίσω από τη δημιουργία μιας εντυπωσιακής κινηματογραφικής εμπειρίας δεν είναι άλλο από την καμπύλη. Το στοιχείο αυτό οδήγησε στη δημιουργία της Samsung Curved UHD TV, της πρώτης κυρτής UHD τηλεόρασης στον κόσμο που φέρνει την απόλαυση του κινηματογράφου στο σπίτι».

Το κυρτό σχήμα της Samsung Curved UHD TV δημιουργεί ένα ευρύτερο πεδίο θέασης, καθώς και μεγαλύτερο βάθος εικόνας, σε βαθμό που ο τηλεθεατής αισθάνεται ότι όλη η δράση συμβαίνει γύρω του περισσότερο ζωντανά από ποτέ.

Με τη Samsung Curved UHD TV, όλα τα αγαπημένα blockbusters έρχονται ένα βήμα πιο κοντά μας. Είτε πρόκειται για ταινίες είτε πρόκειται για σπουδαία αθλητικά γεγονότα, η εμπειρία παρακολούθησής τους είναι πολύ διαφορετική και ξεχωριστή.

Η έρευνα της Samsung υλοποιήθηκε σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία), σε δείγμα χιλίων ατόμων ανά χώρα, ηλικίας 16-64 ετών, και στηρίχθηκε στην επιλογή ταινιών μέσα από το Top 30 του imdb.com που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 20 χρόνια.

Top 10 ταινιών

  1. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι – 35%
  2. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού – 35%
  3. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά – 35%
  4. Ο Μονομάχος – 31%
  5. The Matrix – 30%
  6. Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν – 25%
  7. Forrest Gump – 25%
  8. Το Πράσινο Μίλι – 25%
  9. The Dark Knight – 22%
  10. The Dark Knight Rises – 21%

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights