Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Παρουσιάζει νέα παιχνίδια για τη θήκη QuickCircle
Puppy-Pop Game-for-LG-QuickCircle-Case-in2mobile-featured-image

LG: Παρουσιάζει νέα παιχνίδια για τη θήκη QuickCircle

απο Kostas Gliatiotis

Αποδεικνύοντας ότι η θήκη QuickCircle TM δεν είναι μόνο λειτουργική αλλά και ψυχαγωγική, η LG Electronics (LG) παρουσίασε το πρώτο mobile παιχνίδι παγκοσμίως που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το ειδικό παράθυρο της θήκης του LG G3. Έτσι οι κάτοχοι του LG G3 που μπορούν ήδη να ελέγξουν την ώρα, να πραγματοποιήσουν κλήσεις και να τραβήξουν φωτογραφίες με κλειστό το κάλυμμα της θήκης QuickCircle TM, έχουν τώρα τη δυνατότητα να διασκεδάσουν άμεσα παίζοντας ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι, το Puppy Pop.

Το νέο παιχνίδι ‘Puppy Pop’ είναι ένα puzzle όπου πρέπει ο παίκτης να ταιριάξει 3 κομμάτια και αναπτύχθηκε από την LG ειδικά για το G3 και τη θήκη QuickCircle TM, για να παίζεται μέσα από το ανοιχτό παράθυρο στο κάλυμμα. Οι παίκτες συγκεντρώνουν πόντους σχεδιάζοντας γραμμές μέσω τριών ή περισσότερων ίδιων κουταβιών, αφαιρώντας όσο πιο πολλά γίνεται από το ταμπλό πριν τελειώσει ο χρόνος. Τέλος, ο παίκτης μπορεί να μοιραστεί τη βαθμολογία του στο αγαπημένο socialnetworkτου, κοινοποιώντας στους φίλους του τις επιδόσεις του.

Το νέο παιχνίδι της LG αποτελεί ένα διασκεδαστικό και μοναδικό τρόπο χρήσης της θήκης QuickCircle TM. Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύει τη συνεχή προσπάθεια της LG να αναπτύξει περιεχόμενο για τα κινητά της τηλέφωνα, που να ενισχύει και τη λειτουργικότητα των προϊόντων της. Το παιχνίδι ‘Puppy Pop’ αποτελεί ένα παράδειγμα της προσαρμοστικότητας και της ευελιξίας του LG QCircle software development kit (SDK) που διατίθενται στο developer.lge.com για τους προγραμματιστές για να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές και λειτουργίες για τη θήκη QuickCircle TM.

 

Το παιχνίδι Puppy Pop είναι ήδη δωρεάν διαθέσιμο για όλους στο Google Play Store από   τις 23 Ιουλίου.

LG

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights