Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 4: Περισσότερες πληροφορίες για τη κάμερα του.
galaxy-note-4-camera-features-in2mobile-featured-image

Galaxy Note 4: Περισσότερες πληροφορίες για τη κάμερα του.

απο Kostas Gliatiotis

Για άλλη μια φορά χάρη στο Sammobile, έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τη κάμερα του επερχόμενου και πολυσηζητημένου Galaxy Note 4 της Samsung.

Αναλυτικότερα, το Galaxy Note 4 φαίνεται πως θα χρησιμοποιεί κάμερα με αισθητήρα κατασκευασμένο από τη Sony και όχι την ίδια τη Samsung, και συγκεκριμένα τον IMX240. Μια από τις σημαντικές αλλαγές είναι η ενσωμάτωση μηχανικού σταθεροποιητή εικόνας για πρώτη φορά σε συσκευή της εταιρείας. Φυσικά η δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4k είναι παρούσα, ενώ για πρώτη φορά σε κινητό τηλέφωνο, η μπροστινή κάμερα θα μπορεί να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση 2560 x 1440 pixels, με τη χρήση αισθητήρα των 3.7 Mpixels.

Στο κομμάτι του Software, η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζε από το Galaxy S5 χωρίς όμως τελικά να το κάνει σε αυτό διαθέσιμο ένα μάλλον ενδιαφέρον χαρακτηριστικό. Το Galaxy Note 4 θα έχει στο πλαινό δεξί του μέρος έναν αισθητήρα που θα μπορεί να αναγνωρίσει τη “πίεση” απο το δάχτυλο του χρήστη και να λειτουργήσει σαν “εικονικό” πλήκτρο λήψης φωτογραφιών. Η συγκεκριμένη δυνατότητα πάντως παρότι ακούγεται εντυπωσιακή φαίνεται να έχει και μειονεκτήματα, αφου δεν θα διαθέτει τη δυνατότητα πίεσης μέχρι το μέσο της διαδρομής για την εστίαση της κάμερας.

Ακολουθώντας τη τάση της εποχής, έστω και αν το Galaxy Note 4 προορίζεται για περισσότερο επαγγελματική χρήση, αυτό θα διαθέτει επιπλέον λειτουργίες για τη λήψη Selfies φωτογραφιών ενώ ταυτόχρονα η Samsung έχει προσθέσει και δυνατότητα ενεργοποίησης της κάμερας από κατάσταση αναμονής μέσω κίνησης του χεριού πάνω στην οθόνη της συσκευής ενώ αυτή ειναι κλειδωμένη και με την οθόνη μη ενεργή.

Φαίνεται πως για μια ακόμα φορά το Galaxy Note 4 θα συνεχίσει τη παράδοση που θέλει τις συσκευές της σειράς αυτής να προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες αλλά και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα αντίστοιχα Galaxy S κινητά της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights