Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Ascend P7: Έκδοση με Sapphire Glass στην οθόνη του.
ascend-p7-sapphire-glass-in2mobile-featured-image

Huawei Ascend P7: Έκδοση με Sapphire Glass στην οθόνη του.

απο Kostas Gliatiotis

Ο Yu Chengdong, Πρόεδρος της Huawei προχώρησε σήμερα σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αποκάλυψη μέσω του  προσωπικού του λογαριασμού στο Κινεζικό Weibo, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Ascend P7 με οθόνη κατασκευασμένη απο Sapphire Glass.

Στο παρελθόν ο κύριος Yu Chengdong είχε αναφέρει πως η εταιρεία του “πειραματίζεται” με το συγκεκριμένο υλικό, και μάλιστα είχε… βγάλει από τη τσέπη του ένα Ascend P7 με οθόνη κατασκευασμένη με αυτό. Αρχικά δεν ήταν γνωστό αν το συγκεκριμένο υλικό θα χρησιμοποιούνταν από την εταιρεία στο ίδιο το Ascend P7 ή αν απλά σε αυτό γίνονταν οι δοκιμές για τη χρήση του.

Η δημοσιεύση της συγκεκριμένης φωτογραφίας όμως κάνει σχεδόν ξεκάθαρο πως η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια έκδοση του Ascend P7 με Sapphire Glass, και πιθανότατα αυτό να συμβεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής πάντως είναι άγνωστο αν εκτός από τη διαφορετική οθόνη, η καινούρια έκδοση της συσκευής θα διαθέτει και βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights