Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Προηγμένη καινοτομία για έναν σύγχρονο και «έξυπνο» κόσμο

LG: Προηγμένη καινοτομία για έναν σύγχρονο και «έξυπνο» κόσμο

απο Kostas Gliatiotis

Οι συνεχείς εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών μεταβάλλουν και επαναπροσδιορίζουν διαρκώς το ψηφιακό περιβάλλον. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν αύξηση των συσκευών που παραμένουν σταθερά συνδεδεμένες με το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα αμερικάνικης εταιρείας τεχνολογίας (CISCO), οι συσκευές σταθερά συνδεδεμένες στο διαδίκτυο πρόκειται μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να φτάσουν τα 15 δισεκατομμύρια, δηλαδή αριθμό διπλάσιο του συνολικού πληθυσμού της γης!

Τα λειτουργικά συστήματα έχουν εξελιχθεί και είναι πλέον «ώριμα» και πλήρη, ενώ οι συσκευές διασυνδέονται, ανταλλάσοντας πληροφορίες και δεδομένα και αναβαθμίζοντας πλήρως τις παρεχόμενες δυνατότητες. Έννοιες όπως: φορητότητα, ευελιξία, ταχύτητα, «έξυπνη» συνδεσιμότητα, ευκολία, άνεση έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία στο παγκόσμιο ψηφιακό περιβάλλον.

Για την LG Electronics (LG), η σύγκλιση ανάμεσα σε προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας δημιουργεί προστιθέμενη αξία. Η εταιρεία αφουγκράζεται τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των καταναλωτών και παρουσιάζει συσκευές, υπηρεσίες και εφαρμογές που προσφέρουν στο χρήστη μια πιο απλοποιημένη και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα «έξυπνης» απλότητας αποτελούν οι τηλεοράσεις SmartTVτης LG που είναι εξοπλισμένες με το εύχρηστο σύστημα WebOS,  μια καινοτομία που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα για άμεση σύνδεση με το πλούσιο περιεχόμενο του διαδικτύου. Ενσωματωμένο στα περισσότερα μοντέλα των LG Smart TVs, το WebOSεπιταχύνει τις διαδικασίες, βελτιώνει την εμπειρία και δίνει στον θεατή τον απόλυτο έλεγχο των δυνατοτήτων μιας smartτηλεόρασης. Το WebOS της LG επιτρέπει επιπλέον την αναζήτηση στο διαδίκτυο ή στην προσωπική media library, ώστε ο χρήστης να βρίσκει άμεσα και εύκολα αυτό που ψάχνει. Έτσι οι χρήστες μπορούν να παραμένουν σταθερά συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο προκειμένου να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει.

Με γνώμονα την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερης ευκολίας και άνεσης, η LG παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά από premium οικιακές συσκευές, εξοπλισμένες με την επαναστατική υπηρεσία Home Chatmessaging. Με την υπηρεσία αυτή ο χρήστης μπορεί πλέον να παρακολουθεί και να ελέγχει τη λειτουργία και τις ρυθμίσεις των συσκευών του ακόμα κι όταν είναι εκτός σπιτιού και επιπλέον να επικοινωνεί μαζί τους μέσω μηνυμάτων για να προγραμματίζει τη λειτουργία τους. Η μοναδική εμπειρία χρήσης των νέων «έξυπνων» οικιακών συσκευών εντείνεται ακόμα περισσότερο χάρη στα επιπρόσθετα οφέλη που παρέχει στο χρήστη, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του, αφού εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον «ψηφιακής σύγκλισης», η LG σχεδιάζει προϊόντα και παρέχει υπηρεσίες που αξιοποιούν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες της σύγχρονης ψηφιακής εποχής. “Life’s Good”, όταν απλότητα και τεχνολογία συνδυάζονται, ώστε να προσφέρουν τη βέλτιστη δυνατή ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights