Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG επεκτείνει την εμπειρία χρήσης του LG G3 στα μικρής και μεσαίας κατηγορίας smartphones και tablets
LG_G3_Premium_UX_Expansion

Η LG επεκτείνει την εμπειρία χρήσης του LG G3 στα μικρής και μεσαίας κατηγορίας smartphones και tablets

απο Kostas Gliatiotis

Από τη βασική έως και την premium κατηγορία, η LG προσπαθεί πάντα να προσφέρει μία συνεπή και ομοιόμορφη εμπειρία χρήσης (UX) για όλα τα μοντέλα των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει. Με γνώμονα τα παραπάνω, η LG Electronics (LG) θα προσφέρει την εμπειρία χρήσης και τις λειτουργίες, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο νέο LG G3, στα περισσότερα smartphones και tablets μικρής και μεσαίας κατηγορίας της εταιρείας που παρουσιάστηκαν στο δεύτερο μισό του έτους.

Μετά την παγκόσμια παρουσίασή του τον Μάιο, οι λειτουργίες και η εμπειρία χρήσης (UX) του LG G3 έχουν λάβει πολλά θετικά σχόλια τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τους ειδικούς της βιομηχανίας, με ιδιαίτερη μνεία από πολλούς στα φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά τους. Οι κριτές των 2014 Red Dot Communication Design Award τίμησαν με τη σειρά τους το νέο LG G3, αποδίδοντάς του συνολικά 3 βραβεία “Best of the Best” για τα μοναδικά UX χαρακτηριστικά του.

«Δημιουργώντας τις λειτουργίες UX του G3 είχαμε ως βασικό στόχο να μετατρέψουμε τις περίπλοκες τεχνολογίες σε πιο απλές και βολικές, ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας την εμπειρία χρήσης που πραγματικά χρειάζονται και θέλουν», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Η διαθεσιμότητα αυτών των λειτουργιών και στις μικρότερης και μεσαίας κατηγορίας φορητές συσκευές μας αποτελεί ουσιαστικά μια φυσική επέκταση της επιθυμίας μας να κάνουμε κάθε LG συσκευή ακόμα πιο μοναδική και premium».

Η εύχρηστη κάμερα που εμφανίζει μόνο τις επιλογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά UX που θα τυποποιηθούν στα μικρής και μεσαίας κατηγορίας smartphones της LG. Ένα κύριο χαρακτηριστικό της κάμερας είναι και η λειτουργία ‘Touch & Shoot’, που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών γρήγορα και εύκολα, με ελαφρύ χτύπημα του δαχτύλου σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης για εστίαση και λήψη σε ένα απλό βήμα, μειώνοντας έτσι το χρόνο της διαδικασίας λήψης. Η λειτουργία ‘Gesture Shot’ μετατρέπει τη λήψη των φωτογραφιών selfie σε απλή και διασκεδαστική. Ανοίγοντας και κλείνοντας ο χρήστης την παλάμη του μπροστά στον φακό, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση 3 δευτερολέπτων πριν τη λήψη των πιο όμορφων και καθαρών selfieφωτογραφιών. Τέλος, η λειτουργία ‘Clean View’ προσφέρει μια πλήρη προεπισκόπηση της εικόνας, απομακρύνοντας όλα τα εικονίδια του μενού από την οθόνη.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό UX που θα διατίθεται και στα μικρής και μεσαίας κατηγορίας smartphones και tablets είναι η λειτουργία ‘Smart Keyboard’, χάρη στην οποία μειώνονται τα λάθη έως και 75%, με την καταγραφή και ανάλυση του τρόπου γραφής του χρήστη και με την αυτόματη «αναγνώριση» των λέξεων που σκοπεύει να πληκτρολογήσει. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο μπορεί να ρυθμιστεί στο κατάλληλο ύψος για να ταιριάζει καλύτερα στα χέρια του εκάστοτε χρήστη. Προτεινόμενες λέξεις, που εμφανίζονται πάνω από το πληκτρολόγιο, μπορούν να εισαχθούν με μια απλή κίνηση του δαχτύλου του χρήστη, ενώ μεμονωμένα πλήκτρα μπορούν να προσαρμοστούν και να εμφανίζουν συγκεκριμένα σύμβολα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά για ακόμα πιο γρήγορη πληκτρολόγηση. Τέλος, με το συνεχόμενο πάτημα της μπάρας με το δάχτυλο και ταυτόχρονα κίνηση του δαχτύλου δεξιά ή αριστερά, μετακινείται ο κέρσορας για πιο γρήγορη επεξεργασία των κειμένων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights