Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note Edge: Με κυρτή οθόνη.
galaxy-note-edge-large

Galaxy Note Edge: Με κυρτή οθόνη.

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια ασυνήθιστη για αυτή κίνηση, η Samsung παρουσίασε μια ακόμα συσκευή μαζί με το Galaxy Note 4, το Galaxy Note Edge που διαφέρει σε ένα και μόνο ουσιαστικό χαρακτηριστικό. Το Galaxy Note Edge, διαθέτει οθόνη με κυρτή επιφάνεια στο δεξί της μέρος που αυξάνει το μέγεθος της και προσφέρει επιπλέον δυνατότητες.

Αναλυτικότερα το Galaxy Note Edge βασίζεται στο Galaxy Note 4 και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά αυτού, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας των 16 Mpixels με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται είτε ο Exynos 5433 είτε ο SnapDragon 805 ανάλογα με το σε ποια χώρα θα πωλείται η συσκευή.

Το σημαντικό χαρακτηριστικό του Galaxy Note Edge όπως αναφέραμε έιναι η κυρτή του οθόνη. Η ανάλυση της έχει αυξηθεί στα 2560 x 1600 pixels, αφού διαθέτει μεγαλύτερη επιφάνεια στο δεξί μέρος της συσκευής.

Το επιπλέον κομμάτι της οθόνης έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση της συσκευής όταν αυτή είναι κλειδωμένη, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη πρόσβαση στις συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές όταν η συσκευή είναι ενεργή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εναλλαγή εφαρμογών και επιφανειών εργασίας από το χρήστη, ένα χαρακτηριστικό που είναι βέβαιο πως θα χαρίσει στο Galaxy Note Edge επίπεδο ευκολίας που μέχρι στιγμής δεν ήταν διαθέσιμο σε άλλη συσκευή. Αντίστοιχα ο Video Player μπορεί να εμφανίζει τα πλήκτρα ελέγχου στο συγκεκριμένο κομμάτι της οθόνης. Η Samsung θα κάνει διαθέσιμα όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εκμετάλλευση της οθόνης από εφαρμογές τρίτων, δείχνοντας πως θέλει να τονίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του Galaxy Note Edge.

Mέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει αρχικά το Galaxy Note Edge, ενώ η διάθεση του θα ξεκινήσει λίγο πριν το τέλος του χρόνου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights