Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Προσφέρει πακέτο ταινιών 4Κ σε συνεργασία με την Twentieth Century Fox

LG: Προσφέρει πακέτο ταινιών 4Κ σε συνεργασία με την Twentieth Century Fox

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) σε συνεργασία με την Twentieth Century Fox, προσφέρουν ένα πακέτο ULTRA HD ταινιών σε όσους επιλέγουν μοντέλα  ULTRA HD τηλεοράσεων του 2014. Οι υπερπαραγωγές από την Twentieth Century Fox επανακυκλοφορούν σε Ultra HD format με εντυπωσιακή ανάλυση και ευκρίνεια και είναι για πρώτη φορά διαθέσιμες για προβολή στο σπίτι. Οι ταινίες θα προσφέρονται σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με την αγορά των τηλεοράσεων LG UB980V (65/79/84 ίντσες) ή UB950V (55/65 ίντσες) 4K ULTRA HD. Το πακέτο ταινιών θα περιλαμβάνει τις τρεις  υπερπαραγωγές, “Wolverine”, “Mrs Doubtfire” και “Big”.

Τα νέα μοντέλα των ULTRA HD τηλεοράσεων του 2014 της LG μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα σήματα μετάδοσης σε H.264 και H.265 HEVC formats (είτε 30p ή 60p), χάρη στον ενσωματωμένο 4K HEVC 60p αποκωδικοποιητή. Οι προηγμένες τηλεοράσεις της προσφέρουν επίσης περιεχόμενο ανάλυσης Ultra HD από σχεδόν οποιαδήποτε πηγή μέσω HDMI 2.0, USB ή σύνδεσης LAN. Επιπλέον, η LG έχει υιοθετήσει το πρότυπο HDCP 2.2 για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας των παρόχων περιεχομένου. Οι πιο πρόσφατες ULTRA HD τηλεοράσεις της εταιρείας χρησιμοποιούν επίσης εντυπωσιακά 4K IPS panels με ανάλυση 3840 x 2160, τα οποία εγγυώνται εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες, ζωντανά χρώματα και μια ευρεία γωνία προβολής. Τα premium μοντέλα των Ultra HD TVs της LG για το 2014, που εμπεριέχονται στην προσφορά της LG για το πακέτο ταινιών της Twentieth Century Fox, προσφέρουν ταυτόχρονα κορυφαίο ήχο καθώς διαθέτουν ενσωματωμένο ηχοσύστημα σχεδιασμένο από την αναγνωρισμένη Harman/Kardon®.

Η LG, με την καθιέρωση συνεργασιών με φημισμένους παρόχους περιεχομένου, εργάζεται ενεργά για την αναβάθμιση της πρόσβασης σε Ultra HD ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα. Στρατηγικές συνεργασίες, όπως με την Twentieth Century Fox, φέρνουν την εμπειρία θέασης 4K σε όλο και περισσότερα σπίτια, ενώ η βιομηχανία ετοιμάζεται για την περαιτέρω ενίσχυση της Ultra HD TV, με τελικό στόχο την προσφορά ολοένα και περισσότερου διαθέσιμου 4Κ περιεχομένου.

Η προσφορά ισχύει από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι και εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights