Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Έχασε τη δυνατότητα να κατασκευάσει κινητά για την Amazon
htc-in2mobile-featured-image

HTC: Έχασε τη δυνατότητα να κατασκευάσει κινητά για την Amazon

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από μερικούς μήνες είχαν εμφανιστεί οι πρώτες φήμες που ήθελαν την HTC να είναι σε συζητήσεις με την Amazon ώστε η πρώτη να κατασκευάσει κινητά τηλέφωνα για τη δεύτερη (ή έστω ένα κινητό τηλέφωνο). Στη πορεία όμως φαίνεται πως οι δύο εταιρείες δεν κατάφεραν να συνεργαστούν, με την Amazon να παρουσιάζει στη συνέχεια το Fire Phone και την HTC να μην έχει καμία ανάμειξη σε αυτό.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν κάποια από τις δύο εταιρείες αυτή που εμπόδισε τη συγκεκριμένη συνεργασία, αλλά ένα δίκτυο στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα η AT&T που έχει προς το παρόν τουλάχιστον την αποκλειστική διάθεση του Fire Phone. Η AT&T θεωρόντας πως το Fire Phone θα είχε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από αυτή που τελικά έχει αρνήθηκε τη συμμετοχή κατασκευαστή που θα έκανε την διάθεση του εκτός Ηνωμένων Πολιτειών ευκολότερη και πιθανότατα άμεση.

Όπως τελικά αποδείχθηκε όμως, το ίδιο το Fire Phone δεν έχει τύχει καθόλου θερμής υποδοχής από την Αμερικάνικη αγορά, με την Amazon να αναζητά τις αυξημένες πωλήσεις στην έστω και καθυστερημένη διάθεση του και στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα η εταιρεία έχασε τη δυνατότητα να δημιουργήσει περισσότερες από μια συσκευές, σε διαφορετικές κατηγορίες τιμής, επιλογή που θα βοηθούσε σίγουρα στην επίτευξη μεγαλύτερων συνολικά πωλήσεων. Η HTC από τη πλευρά της που πιθανότατα επιθυμούσε να πετύχει η συγκεκριμένη συμφωνία, έχασε τη δυνατότητα να συμμετέχει σε ένα project που θα αύξανε και τις πωλήσεις της αλλά θα βελτιώνε και τη συνολική εικόνα της εταιρείας, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες που μέχρι και σήμερα δεν έχει την αποδοχή που θα επιθυμούσε, και προσπαθεί να αποκτήσει με τη διάθεση συσκευών όπως το HTC One M8 For Windows.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights