Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Toshiba: “Απομακρύνεται” από την αγορά των οικιακών υπολογιστών
toshiba-logo-1

Toshiba: “Απομακρύνεται” από την αγορά των οικιακών υπολογιστών

απο alpha

Με την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών να περνά μια μάλλον “περίεργη” περίοδο με μειωμένες αρχικά πωλήσεις που όμως δείχνουν να αυξάνονται και πάλι, η Toshiba ανακοίνωσε χθές το βράδυ πως πρόκειται σταδιακά να αποχωρήσει από την αγορά των οικιακών υπολογιστών.

Αυτό αρχικά τουλάχιστον δεν σημαίνει πως η εταιρεία θα σταματήσει να κατασκευάζει τους γνωστούς στο μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς υπολογιστές των σειρών Satellite και Qosmio. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, σκοπός είναι να αλλάξει την πολιτική της στοχεύοντας περισσότερο στο “επαγγελματικό” κομμάτι της αγοράς αλλά ταυτόχρονα και στις αναπτυσσόμενες χώρες που το περιθώριο κέρδους αλλά και πωλήσεων είναι ακόμα σχετικά μεγάλο.

Η συγκεκριμένη μετάβαση σημαίνει πως η Toshiba θα μειώσει το προσωπικό της κατά 900 άτομα, χωρίς ακόμα να είναι σίγουρο πως στο μέλλον δεν θα εγκαταλείψει πλήρως την αγορά των υπολογιστών εάν δεν καταφέρει να έχει έσοδα από αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights