Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nexus 6: Από τη Motorola με SnapDragon 805

Nexus 6: Από τη Motorola με SnapDragon 805

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό μετά την εμφάνιση των πρώτων πληροφορίων που ήθελαν τη Motorola να κατασκευάζει για λογαριασμό της Google την επόμενη συσκευή της σειράς Nexus. έρχονται στο φως περισσότερες πληροφορίες για αυτή.

Η συσκευή με κωδική ονομασία Shamu της Motorola θα είναι όπως όλα δείχνουν το επόμενο Nexus 6, με χαρακτηριστικα που εντυπωσιάζουν μεν, είναι απόλυτα αναμενόμενα δε. Μοναδικό “ξεχωριστό” χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι η ανάλυσης 2560 x 1440 pixels QHD οθόνη του που όμως θα έχει διαγώνιο που πλησιάζει τις 6 ίντσες, στο άνω άκρο δηλαδή της κατηγορίας των Phablets.

nexus-6-cpu-z

Στο εσωτερικό του λοιπόν θα βρίσκεται ο SnapDragon 805 της Qualcomm με τους τέσσερις Krait 450 πυρήνες του χρονισμένους στη μέγιστη δυνατή συχνότητα των 2.65 GHz συνδευόμενους από την Adreno 420 κάρτα γραφικών και 3 GB μνήμης RAM. Το Nexus 6 έκανε την εμφάνιση του στο CPU-Z λίγο καιρό αφού έκανε την εμφάνιση του και στη λίστα αποτελεσμάτων του GFX Benchmark.

nexus-6-gfx-benchmark

 

Η συσκευή αναμένεται να είναι αυτή με την οποία θα “ξεκινήσει” και την εμπορική διάθεση του Android L η Google και αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα πριν τα Χριστούγεννα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights