Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Παρουσίασε το Nexus 9
google-nexus-9-in2mobile-featured-image

Google: Παρουσίασε το Nexus 9

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ώρες η Google παρουσίασε και επίσημα το νέο της Tablet με την ονομασία Nexus 9 το οποίο θα κατασκευάζεται από την HTC. Σε αντίθεση με τα κινητά της σειράς Nexus, τα Tablet της εταιρείας χρησιμοποιούν τον αριθμό στην ονομασία τους για να δηλώσουν τη διαγώνιο της οθόνης τους.

Έτσι, το Nexus 9 θα διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 8.9 ιντσών, με ανάλυση 2048 x 1536 pixels και αναλογία οθόνης 4:3 αντί για 16:9 που είχαν τα Tablet της εταιρείας μέχρι σήμερα (και τα περισσότερα Android Tablets της αγοράς)

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Tegra K1 της Nvidia και μάλιστα στην έκδοση με τους δύο 64-bit πυρήνες αρχιτεκτονικής Denver, σχεδιασμένους από την ίδια την Nvidia και χρονισμένους στα 2.3 GHz και συνδυάζεται με 2 GB μνήμης RAM.

Η τιμή πώλησης του Nexus 9 που θα ξεκινήσει να διατίθεται στις αρχές του επόμενου μήνα είναι μάλλον υψηλή ειδικά σε σχέση με ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα η Google στα Tablet της σειράς. Η τιμή πώλησης για την “βασική” έκδοση των 16 GB με μόνο Wi-fi θα είναι 399 δολάρια ενώ αυτή με τα 32 GB μνήμης θα κοστίζει 479 δολάρια, μια διαφορά τιμής που δεν δικαιολογείται από την αυξημένη μνήμη και μόνο. Η έκδοση του Nexus 9 με υποστήριξη για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα έρχεται μόνο με 32 GB αποθηκευτικού χώρου και θα κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ, 599 δολάρια, τιμή αρκετά υψηλότερη από πολλά Android Tablets που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά.

Τέλος. όπως άλλωστε συνηθίζει η Google με τη κυκλοφορία κάθε νέας της συσκευής, το Nexus 9 θα έιναι το πρώτο Tablet και η πρώτη Android συσκευή γενικότερα που θα βγεί στην αγορά με την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας που θα έχει και επίσημα πλέον την εμπορική ονομασία Android Lollipop.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights