Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung: Προβολή της χώρας μας μέσω της πλατφόρμας SmartTV
visit-greece-smart-tv-in2mobile-featured-image-2

Samsung: Προβολή της χώρας μας μέσω της πλατφόρμας SmartTV

απο Kostas Gliatiotis

Σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Samsung Greece με το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, παρουσιάστηκε η νέα εφαρμογή της εταιρείας με ονομασία Visit Greece που έχει σκοπό να προβάλει τη χώρα μας μέσω της πλατφόρμας SmartTV της εταιρείας.

Αναλυτικότερα, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ώστε να προβάλει σε φωτογραφίες και βίντεο, τοπία και τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, με την άμεση και εύκολη προβολή τους στη Samsung SmartTV, με τον ιδιοκτήτη της να μπορεί να απολαύσει το θέαμα από το σαλόνι του σπιτιού του.

Η εφαρμογή θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη σε ολόκληρο τον κόσμο, με σκοπό φυσικά τη προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό με έναν ακόμα σχετικά πρωτοποριακό τρόπο ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα.

Η Υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε τη σημασία που έχει η προβολή της χώρας μέσω των ηλεκτρονικών μέσων κάθε είδους και πιο συγκεκριμένα των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, το twitter αλλά και το Google+ ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε τη Samsung για τη νέα δυνατότητα προβολής μέσω των SmartTV της εταιρείας.

visit-greece-smart-tv-in2mobile-kefalogianni

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κύριος Πάνος Λειβαδάς ευχαρίστησε με τη σειρά του τη Samsung και τόνισε πως η συνεργασία μαζί της για τη δημιουργία της συγκεκριμένης εφαρμογής για τις SmartTV της εταιρείας ήταν εύκολη, άμεση και με άριστο τελικό αποτέλεσμα.

visit-greece-smart-tv-in2mobile-leivadas

Ο Πρόεδρος της Samsung Greece κύριος ChoongSoon Lee με τη σειρά του δήλωσε πως είναι ευχαρίστηση της Samsung να συνεργάζεται με τις υπηρεσίες της χώρας μας σε τομείς όπως ο τουρισμός και πως η εταιρεία συνεχίζει να θεωρεί στρατηγικής σημασίας τη χώρα μας .

visit-greece-smart-tv-in2mobile-samsung-president

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights