Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A5: Μια πρώτη εικόνα για τη τιμή πώλησης του

Samsung Galaxy A5: Μια πρώτη εικόνα για τη τιμή πώλησης του

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν μάλλον απίθανο τρόπο ακόμα και για τον “κόσμο” των διαρροών, έχουμε πλέον μια πρώτη εικόνα για τη τιμή πώλησης του επερχόμενου Galaxy A5 της Samsung, μια από τις συσκευές που συνεχίζουν τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που δημιούργησε η εταιρεία με το Galaxy Alpha.

Ένας “τιμοκατάλογος” συσκευών από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο … Καζακστάν αποκαλύπτει πως τουλάχιστον σε αυτή τη χώρα το Galaxy A5 θα πωλείται στη σχετικά υψηλή τιμή των 435 ευρώ. Με δεδομένο πως στο εσωτερικό του Galaxy A5 βρίσκεται ο mid range SnapDragon 400 της Qualcomm και το ότι η συσκευή διαθέτει μια οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης μόλις 1280 x 720 pixels η συγκεκριμένη τιμή μπορεί να θεωρηθεί σχετικά υψηλή. Ακόμα όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν στον υπόλοιπο πλανήτη θα είναι χαμηλότερη, αφού σε πολλές από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και την ίδια τη Ρωσία πλέον, οι περισσότεροι κατασκευαστές τιμολογούν τις συσκευές τους αρκετά υψηλότερα από ότι στην Ευρώπη.

Το Galaxy A5 όπως και το οικονομικότερο (θεωρητικά…) Galaxy A3 χρησιμοποιούν το ίδιο κατά βάση μεταλλικό πλαίσιο με το Galaxy Alpha και όπως όλα δείχνουν θα βασίζουν την επιτυχία τους σε ακριβώς αυτό τους το χαρακτηριστικό. Με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά να μην ξεπερνούν το μέσο όρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής, ελπίζουμε στην Ευρώπη να τα δούμε σε αρκετά χαμηλότερη τιμή πώλησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights