Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nexus 6: Καθυστερεί η κυκλοφορία του στην Ευρώπη
nexus-6-delayed-in-europe-in2mobile-featured-image

Nexus 6: Καθυστερεί η κυκλοφορία του στην Ευρώπη

απο alpha

Με το Nexus 6 να αποτελεί την επόμενη πρόταση της Google στην αγορά των Smartphones, η εταιρεία επέλεξε αυτή τη φορά τη Motorola σαν τον κατασκευαστή του, με την επιλογή αυτή να φαίνεται ήδη πως δημιουργεί προβλήματα.

Σύμφωνα με αναφορές από την Ολλανδία, η έναρξη της δυνατότητας για προ-παραγγελία του Nexus 6 θα καθυστερήσει, με την αρχική ημερομηνία να μετατίθεται από τις 3 Νοεμβρίου στις 18 του ίδιου μήνα. Αυτό σημαίνει ταυτόχρονα πως και η διάθεση του ίδιου του Nexus 6 θα καθυστερήσει τουλάχιστον για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η ίδια ακριβώς κατάσταση φαίνεται να επικρατεί και στην Αγγλία, δείχνοντας πως η Motorola αδυνατεί να κατασκευάσει αρκετές συσκευές ώστε να ξεκινήσει τη παράδοση του Nexus 6 και στην Ευρώπη νωρίτερα.

Είναι βέβαιο πως και η Google αλλά και η Motorola επιθυμούν να έχουν το Nexus 6 στα καταστήματα μέχρι την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, αφού και η τιμή πώλησης του είναι σημαντικά υψηλότερη από ότι των προηγούμενων συσκευών της σειράς, και αυτό θα έχει να ανταγωνιστεί πλέον και τις αντίστοιχες συσκευές των υπολοίπων κατασκευαστών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights